Butiksmedarbetare med brödansvar Hemköp Stockholm Djurgårdsstaden

Butiksmedarbetare med brödansvar Hemköp Stockholm Djurgårdsstaden

Jobbeskrivning

Huvudsakliga arbetsuppgifterNu söker vi dig som vill vara en del av en framgångsrik verksamhet. Som Butiksmedarbetare med brödansvar får du ta stort eget ansvar för att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker. Du ska se till att våra hyllor är välfyllda och att det är rent och snyggt i vår butik. Brödavdelningen blir ditt ansvarsområde och i rollen kommer du att beställa varor samt följa upp avdelningens försäljning. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet. Du blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse. I utbyte kan vi lova goda utvecklingsmöjligheter i en organisation där vi vågar tänka i nya banor. Till Hemköp Stockholm Djurgårdsstaden är vi nu på jakt efter dig som vill ha ett roligt och stimulerande arbete. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på deltid 35 tim/vecka och inleds med en provanställning. Arbetstiderna är schemalagda under dagtid, kvällar och var fjärde helg.

Det här förväntar vi ossAtt du är matintresserad, tycker om att jobba med kunder och försäljning samt har goda kunskaper inom bröd är en förutsättning för rollen. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt. Tillsammans med dina kollegor ska du sköta den dagliga driften av butiken. Det innebär exempelvis att du är service- och försäljningsinriktad, men även att du har sinne för såväl detaljer som helhet. Vidare har du erfarenhet av att lägga beställningar samt kunskap inom grundläggande butiksekonomi. Vi ser med fördel att du har tidigare erfarenhet av att arbeta på en brödavdelning. Rollen kräver att du behärskar det svenska språket i tal och skrift obehindrat. Goda kunskaper i AxBo är meriterande.

Profilbeskrivning

Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Christopher Grace, christopher.grace@hemkop.se. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2021-01-28. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.

Om Hemköp
Hemköp är butikskedjan för matintresserade där god och hållbar mat står i fokus. Vi har närmare 200 butiker i Sverige, i Hemköps organisation ingår även Tempo med cirka 150 butiker. Med fokus på färskvaror och kundmöten som guidar och inspirerar ska kundens förväntningar överträffas, både i butik och digitalt. Hemköp ingår i Axfoodkoncernen.

På Hemköp är det högt till tak och vi delar med oss av kunskap, växer och utvecklas tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare och erbjuder löpande utbildning och ny kunskap. Hos oss slutar aldrig lärandet!

För Hemköp är mångfald en styrka. Medarbetarnas kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla tjänster.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till Hemköp, vi erbjuder en arbetsplats med familjär stämning och tydliga gemensamma värderingar - kärleken till mat genomsyrar allt vi gör.

Hemköp erbjuder en jämställd arbetsmiljö och hos oss får du en bra balans mellan jobb, fritid och familj.