Utbildningsansvarig Hemfridsakademin

Utbildningsansvarig Hemfridsakademin

På Hemfrid får du kliva in i en snabbrörlig miljö i ett starkt och framgångsrikt bolag. Nu växer vi ytterligare som söker därför en utbildare till vårt HR/Rekryterings-team. Trivs du en roll där du både kommer arbeta operativt samt strategiskt med utbildning där du har stort övergripande ansvar över vår interna program Hemfridsakademin? Då kan tjänsten som utbildningsansvarig vara något för dig!


Arbetsuppgifter

I rollen som utbildningsansvarig på Hemfrid ansvarar du för att planera, genomföra och utveckla bolagets utbildningsprogram Hemfridakademin. Du kommer att arbeta med utbildning både mot kollektivare likaväl som tjänstemän och ha ett tätt samarbete med övriga utbildare i teamet samt övriga kollegor på Hemfrid. Du arbetar avdelningsövergripande och trivs lika bra i tjänstens operativa delar där du utbildar våra medarbetare, likaväl som de strategiska där du genom din kunskap och erfarenhet ser behov av utbildningar och hittar bra implementeringsstrategier med ett tydligt mål: att vi på Hemfrid genom nya utbildningar skall utveckla våra medarbetare för att skapa den bästa upplevelsen för våra kunder. Dina främsta arbetsuppgifter är:
 • Ansvara för Hemfrids utbildningar via Hemfridsakademin
 • Vara med på resan att utveckla vårt e-learningprogram för pre- och onboardingprocesser, samt vidareutbildning
 • Projektleda alternativt delprojektleda projekt inom utbildningsverksamheten
 • Hålla i utbildningar som ingår i Hemfridsakademin på företagets olika kontor - främst inom städning, men även utbildningar mot våra tjänstemän (resor till våra regionkontor minst en gång i månaden ingår i tjänsten)
 • Tätt samarbete med övriga utbildare i teamet, samt kollegor inom driften som är dina interna kunder
 • Fånga upp förväntningar och behov för att upprätthålla ett attraktivt innehåll samt upptäcka förbättringsåtgärder och nya möjligheter

Vi letar efter dig som

Vi söker dig med stort engagemang, kreativitet och struktur. Du förväntas ta stort eget ansvar i din roll och bör därför trivas att arbeta på egen hand, samtidigt som du i många sammanhang har tätt samarbete med dina kollegor. Du är ansvarsfull, prestigelös och förbättringsdriven och tycker det är intressant med städbranschen. Utöver detta ser vi gärna att du har:
 • God erfarenhet från att planera, genomföra och utveckla utbildningar
 • Några års arbetserfarenhet inom utbildnings- och servicebranschen
 • Pratar samt skriver på svenska samt engelska
 • Meriterande om du besitter en relevant eftergymnasial utbildning, exempelvis inom pedagogik, service, personal eller motsvarande

Vi erbjuder

 • Självständigt och utvecklande arbete med stort ansvar
 • En mångkulturell organisation med stor trovärdighet på marknaden
 • Att vara med på Hemfrids tillväxtresa att ta tjänster i hemmet till nästa nivå
 • Självfallet har vi också kollektivavtal, friskvårdsbidrag, personalrabatter, sociala aktiviteter och tillämpar individuell lönesättning
Så ansöker du

Låter det spännande? Ansök redan idag, rekrytering sker löpande. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev.

För att kunna göra en så rättvis och objektiv bedömning som möjligt använder vi oss av urvalstester i denna rekrytering. Vid frågor om tjänsten kontakta Jessica Magnusson: Jessica.magnusson@hemfrid.se.


Om Hemfrid

Hemfrid startade 1996 som enkel idé om hur fler ska orka mer. Vi är idag över 2 300 medarbetare från över 40 olika länder över hela världen som hjälper våra kunder med städning, barnpassning, flytt, fönsterputs och många andra tjänster i hemmet. Att förenkla vardagen för våra kunder är vår främsta drivkraft. Som medarbetare hos oss får du ett jobb där du får utvecklas i en organisation som har stor trovärdighet på marknaden och aldrig står stilla. Vi har medarbetare från hela världen och en bred erfarenhet och kompetensbas. Läs gärna mer om oss på www.hemfrid.se/karriar.

Välkommen till Hemfrid!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Utbildning & Personlig utveckling
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (5 dagar kvar)