Talent Acquisition Partner - Hemfrid

Talent Acquisition Partner - Hemfrid

På Hemfrid får du kliva in i en snabbrörlig miljö i ett starkt och framgångsrikt bolag. Nu stärker vi teamet med ytterligare en Talent Acquisition Partner som kommer arbeta med volymrekryteringar av servicepersonal.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Talent Acquisition Partner på Hemfrid arbetar du nära verksamheten för att säkerställa en kvalitativ, tidseffektiv och professionell rekryteringsprocess, från start till mål. Tillsammans med ditt team inom funktionen Talent Acquisition säkerställer ni att Hemfrid rekryterar rätt medarbetare, med rätt kompetens, i rätt tid. Du kommer ingå i en större HR-avdelning där vi har samlat hela HR-leveransen från Talent Acquisition, Payroll & HRIT, Learning & Development och HR Business Support. Totalt är vi 20 kollegor inom HR-funktionen som supporterar runt 100 chefer och över 2000 medarbetare.

I ditt ansvarsområde arbetar du med processer inom vår kollektivrekrytering. I din roll genomför du urval, telefonintervjuer och koordinerar slutintervjuer till bolagets rekryterande chefer. Du har fullt ansvar för rekryteringarna inom dina ansvarsområden, som sträcker sig från kravprofilsarbete till erbjuden anställning av kandidat. Du arbetar självständigt i flera parallella processer samtidigt. Tempot är högt och det tror vi att du tycker är roligt - då behöver du kunna prioritera och kommunicera på ett klokt sätt. Utöver detta jobbar du aktivt med uppsökande rekrytering till våra mer utmanande områden där kandidaten kan vara svårare att finna. Då gäller det att vara uppfinningsrik & nytänkande för att hitta nya vägar och samarbetspartners för att nå ut till rätt målgrupp.

Hemfrid arbetar med kompetensbaserad rekrytering och utbildar löpande rekryterande chefer i val av rekryteringsstrategi, i vilken du själv coachar och utvecklar organisationen. I dina arbetsuppgifter kommer du tillsammans med Talent Acquisition-teamet vara med att utveckla, digitalisera och förbättra rekryteringsförfarandet i sin helhet.

Vi arbetar i rekryteringssystemet Teamtailor och i våra kanaler strömmar ca 5000 ansökningar per månad. Vi är en KPI-driven TA-funktion och mäts bl.a. på måltal som Numbers of Hires, Time to Fill, Time to Hire och C-NPS, tillsammans rekryterar vi över 100 nya kollegor per månad. Kravet på snabba och träffsäkra leveranser är högt och vi uppdaterar & utvecklar ständigt vårt sätt att arbeta för att möta vår organisations behov.

Din profil

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är målinriktad, har stort driv och är initiativrik. Du är trygg i ditt rekryteringsansvar och tar stort ansvar för dina rekryteringsprocesser. I din roll som Talent Acquisition Partner är du lyhörd för företagets behov men med integritet att värna en professionell och inkluderande rekryteringsprocess. Självklart vill vi att du skall älska rekrytering, precis som vi gör - i allt från kommunikationen mot våra kandidater i ansökningsprocessen till att driva professionella möten och hålla en hög leverans och dialog i kontakten med dina interna kunder, företagets rekryterande chefer.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har:
  • Arbetat operativt med rekrytering från start till mål och självständigt kan driva proffessionellt kravprofilsarbete, annonsering, intervjuer, efterarbete
  • Har mycket erfarenhet från rekrytering, där du haft rekrytering som din huvudsakliga arbetsuppgift - gärna i en större organisation där du drivit flera parallella rekryteringsprocesser
  • Har god erfarenhet av volymrekrytering av just kollektivare/servicepersonal
  • Har erfarenhet av kompetensbaserad rekrytering
  • Dokumenterad erfarenhet från digitaliseringsarbete
  • Mycket goda systemkunskaper, såväl inom ATS-system som Officepaketet (särskilt Excel och Powerpoint)
  • Hanterar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
Meriterande om du:
  • Arbetar med olika Employer Branding aktiviteter
  • Grundläggande kompetens inom migrationsrätt/arbetstillstånd
  • Arbetat i ATS-systemet Teamtailor
Omfattning/Placering

Tjänsten är ett tillsvidareanställning på 100 % (40 h/v). Arbetet förläggs på Hemfrids kontor på Rosenlundsgatan 40 i Stockholm, möjlighet till delvis hemarbete.

Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att utvecklas i en mångkulturell organisation som har stor trovärdighet på marknaden och som har höga ambitionen. Vår ambitions är att leda utvecklingen av framtidens tjänster för ett mer hållbart vardagsliv. Som Talent Acquisition Partner räknar vi med att du har erfarenhet och driv att bidra med dina idéer och förbättringstänk på den resan.

Hemfrid har dessutom utsetts till ett av 2020 samt 2021-års Karriärföretag och kvalat in som Mäster Gasell. Självfallet har vi kollektivavtal, individuell lönesättning, fina förmåner och möjlighet till utbildningar.

Ansökan

Låter den här tjänsten som Du? Välkommen att skicka in din ansökan via vårt ansökningsformulär nedan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

För att kunna göra en så rättvis och objektiv bedömning som möjligt använder vi oss av urvalstester i denna rekrytering (personlighetstest samt logiskt test). Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Karin Holmberg, Head of People Experience, karin.holmberg@hemfrid.se.

Om Hemfrid

Hemfrid startades 1996 av Monica Lindstedt. Sedan dess har vi varit en pionjär på marknaden och idag är vi över 2 200 medarbetare som hjälper våra kunder att göra livet enklare. Vi underlättar vardagen med tjänster som städning, trädgårdshjälp, flytt, enklare hantverk, återvinning och mycket annat. Hemfrid är också en viktig samhällsaktör och integrationsmotor då många av våra anställda får sitt första jobb i Sverige hos oss. Läs gärna mer på vår karriärsida: www.hemfrid.se/karriar.

Välkommen till Hemfrid!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 juli 2022 (6 dagar kvar)