Rekryterare till Hemfrid i Stockholm

Rekryterare till Hemfrid i Stockholm

På Hemfrid får du kliva in i en snabbrörlig miljö i ett starkt och framgångsrikt bolag. I rollen som rekryterare blir du en del av ett sammansvetsat team med nära till skratt, och som varje månad når nya mål med hög entusiasm. Vår tillväxtresa fortsätter och vi söker nu ytterligare en till rekryterare för att stärka upp vårt rekryteringsteam.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som rekryterare kommer du, tillsammans med dina kollegor, ansvara för rekryteringen av våra kollektivanställda främst i Stockholm, men även till Hemfrids andra kontor i Sverige på distans (resor förekommer). Du kommer arbeta med volymrekrytering av främst städare, men även barnpassare, flyttpersonal samt hantverkare. En viktig del av ditt arbete är samarbetet med dina kollegor, i teamet likaväl som de chefer du rekryterar till internt och ansvarar för leveransen till. För att lyckas i din roll som rekryterare hos oss är du insatt i dina kunders/kollegors behov, och skapar ett tight samarbete för att kunna leverera personallösningar utifrån dess önskemål. Utöver detta arbetar du tillsammans med ditt team proaktivt med att öka vårt kandidatinflöde genom sociala medier, mässor och andra marknadsinsatser samt med samarbetspartners, så som med stöd- och matchningsbolag.

Dina främsta arbetsuppgifter är:
 • Annonsering och urval
 • Marknadsaktiviteter för att stärka kandidatinflödet
 • Rekryteringsträffar i form av arbetsprov samt speed-intervjuer
 • Administration i vårt rekryteringssystem Teamtailor
 • Tätt samarbete med de interna kunder (kollegor) du ansvarar för leveransen till
 • Skriva anställningsavtal för våra kollektivare

Din profil


Vi söker dig som vill ge våra kandidater den bästa kandidatupplevelsen, och som ständigt jobbar för att dina kollegor (våra chefer) får bra leverans. Vi ser även att du är strukturerad och effektiv, samt positiv och lösningsfokuserad.

Utöver detta ser vi gärna att du har:
 • Erfarenhet av rekrytering, ett stort plus om du arbetat just med volymrekrytering
 • Erfarenhet från arbete med service då du samarbetar tätt med dina kollegor och stöttar våra rekryterande chefer internt
 • Hanterar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
 • Erfarenhet av en resultatorienterad arbetsroll - vi arbetar med volymrekryteringar i högt tempo och mäts på antalet rekryteringar per månad
Vi ser också att det är meriterande om du har:
 • En eftergymnasial utbildning inom personal, beteendevetenskap eller motsvarande
 • Erfarenhet av rekryteringsverktyg så som Teamtailor eller motsvarande
Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att utvecklas i en mångkulturell organisation som har stor trovärdighet på marknaden och som aldrig står stilla. Som Rekryterare räknar vi med att du vill bidra med dina idéer och förbättringstänk, vilket du ges stora möjligheter till. Vi bjuder gärna in interna såväl som externa föreläsare och utbildare för att utvecklas och har sedan 2018 satsat på Franklin Coveys ledarskapsprogram "7 goda vanor" för att skapa en kompass för ett bra och professionellt förhållningssätt och stärka grunden för en gemensam företagskultur. Självklart har vi kollektivavtal, individuell lönesättning, goda förmåner och sociala aktiviteter.

Hemfrid har dessutom utsetts till ett av 2020-års Karriärföretag och har under 2019 fått ta emot utmärkelser så som Mäster-Gasell, ett av Sveriges 12 Best Managed Companies och har även tilldelats priset Digital Workplace Award.

Ansökan

Låter den här beskrivningen som något för dig? Välkommen att skicka in din ansökan via vårt ansökningsformulär.

För att kunna göra en så rättvis och objektiv bedömning som möjligt använder vi oss av urvalstester i denna rekrytering. Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Natalia Dusant: natalia.dusant@hemfrid.se.

Tjänsten är på heltid 100 % och arbetstiden är förlagd måndag-fredag 08-17. Vi sitter i härliga lokaler på Rosenlundsgatan 13 vid Mariatorget.

Välkommen till Hemfrid!


Om Hemfrid


Hemfrid startade 1996 som enkel idé om hur fler ska orka mer. Vi är idag runt 2 400 medarbetare från över 40 olika länder över hela världen som hjälper våra kunder med städning, barnpassning, flytt, fönsterputs och många andra tjänster i hemmet. Att förenkla vardagen för våra kunder är vår främsta drivkraft. Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi bedriver även verksamhet i Göteborg, Malmö, Linköping, Uppsala och Västerås med omnejd. Läs gärna mer om oss på hemfrid.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (13 dagar kvar)