Hemfrid är företaget som har varit med att bygga en helt ny bransch, hushållsnära tjänster. Just nu är vi inne i en stark tillväxtfas och rekryterar en femte Regionchef till vårt huvudkontor i Stockholm. Med många nya projekt och utmaningar framför oss söker vi nu Dig som är affärsdriven, har god erfarenhet från ledarskap och brinner för att utveckla våra kundupplevelser.Dina arbetsuppgifter

Som Regionchef har du en nyckelroll i arbetet med att utveckla vår kärnverksamhet abonnemangsstädning. Du har totalt intäkts- och kostnadsansvar för driften i din region med arbetsuppgifter så som budgetarbete, uppföljning och rapportering. Du ingår i driftens ledningsgrupp tillsammans med sju andra Regionchefer. Tillsammans med dina Regionchefskollegor driver ni projekt för att optimera vår drift med fokus på att leverera bästa möjliga service till våra kunder.

I din roll har du personalansvar för tre Områdeschefer som i sin tur har personalansvar för Bemanningschefer. Våra Bemanningschefer leder i sin tur våra Hemfridare (städare). I ditt ledarskap ligger stort fokus på att coacha våra Områdeschefer i deras ledarroll, samt säkerställa att vi lever upp till den kvalité som önskas både mot kund liksom vår personal. Du rapporterar direkt till Verksamhetschef på Hemfrid.

Vi letar efter dig som

Vi brinner för kunden i fokus och har visionen att ha servicebranschens nöjdaste kunder. Vi söker därför dig som delar denna vision med oss. Du arbetar fokuserat, strukturerat och har ett högt engagemang. Du är affärsmässig, intresserad av siffror och resultat, är lösningsorienterad och kommunikativ. Utöver detta ser vi att du har:
  • Mycket god erfarenhet av att arbeta i en högre chefsposition, så som Regionchef eller motsvarande
  • Mycket god erfarenhet av service- eller tjänstesektorn
  • Mycket god erfarenhet av att arbeta med KPI:er, budget, uppföljning
  • Van att driva förändringsarbete med goda resultat
  • Akademisk bakgrund inom ekonomi, management eller motsvarande
Vi erbjuder
Hos oss får du möjlighet att utvecklas i en organisation som har stor trovärdighet på marknaden och som aldrig står stilla. Som Regionchef räknar vi med att du vill bidra med dina idéer och förbättringstänk, vilket du ges stora möjligheter till. Vi bjuder gärna in interna som externa föreläsare/utbildare för att utvecklas och har sedan 2018 satsat på Franklin Coveys ledarskapsprogram "7 goda vanor" för att skapa en kompass för ett bra och professionellt förhållningssätt och stärka grunden för en gemensam företagskultur. För dig som ledare erbjuder vi även flera chefsutbildningar i vårt egna ledarskapsprogram Ledarkompassen. Självklart har vi kollektivavtal, individuell lönesättning, förmåner och sociala aktiviteter.

Hemfrid har dessutom utsetts till ett av 2020-års Karriärföretag och har under 2019 fått ta emot utmärkelser så som Mäster-Gasell, ett av Sveriges 12 Best Managed Companies och har även tilldelats priset Digital Workplace Award.


Ansökan

Låter det spännande? Ansök redan idag, rekrytering sker löpande. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Jessica Magnusson, HR-specialist: Jessica.magnusson@hemfrid.se / 08-409 126 50.

För att kunna göra en så rättvis och objektiv bedömning som möjligt använder vi oss av urvalstester i denna rekrytering. Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss.

Välkommen till Hemfrid!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 mars 2020 (30 dagar kvar)