Hemfrid är företaget som har varit med att bygga en helt ny bransch, hushållsnära tjänster. Just nu är vi inne i en stark tillväxtfas och rekryterar en fjärde Regionchef till vårt huvudkontor i Stockholm. Med många nya projekt och utmaningar framför oss söker vi nu Dig som är affärsdriven, har god erfarenhet från ledarskap och brinner för att utveckla våra kundupplevelser.Dina arbetsuppgifter

Som Regionchef har du en nyckelroll i arbetet med att utveckla vår kärnverksamhet abonnemangsstädning. Du har totalt intäkts- och kostnadsansvar för driften i din region med arbetsuppgifter så som budgetarbete, uppföljning och rapportering. Du ingår i driftens ledningsgrupp tillsammans med sex andra Regionchefer. Tillsammans med dina Regionchefskollegor driver ni projekt för att optimera vår drift med fokus på att leverera bästa möjliga service till våra kunder.

I din roll har du personalansvar för fyra Områdeschefer som i sin tur har personalansvar för Bemanningschefer. Våra Bemanningschefer leder i sin tur våra Hemfridare (städare). I ditt ledarskap ligger stort fokus på att coacha våra Områdeschefer i deras ledarroll, samt säkerställa att vi lever upp till den kvalité som önskas både mot kund liksom vår personal. Du rapporterar direkt till Verksamhetschef på Hemfrid.

Vi letar efter dig som

På Hemfrid arbetar vi efter vår vision "Att skapa mer hemfrid" och söker dig som fokuserat, strukturerat och med hög entusiasm delar denna med oss. Du är affärsmässig, intresserad av siffror och resultat, lösningsorienterad och kommunikativ. Utöver detta ser vi att du har:
  • Minst tio års erfarenhet från tidigare chefsroll
  • Mycket god erfarenhet av service- eller tjänstesektorn
  • Erfarenhet av att arbeta med KPI:er, budget, uppföljning
  • Akademisk bakgrund inom ekonomi, management eller motsvarande
  • Vill jobba på ett företag under tillväxt, där det händer saker hela tiden
Vi erbjuder
Ett arbete där du får utvecklas i en organisation som har stor trovärdighet på marknaden och som aldrig står stilla. Som Regionchef räknar vi med att du vill bidra med dina idéer och förbättringstänk, vilket du ges stora möjligheter till. På Hemfrid får du vara med på en unik tillväxtresa med fokus på att ta tjänster i hemmet till nästa nivå. Självfallet erbjuder vi individuell lönesättning, förmåner och utbildning.

Ansökan
Låter det spännande? Ansök redan idag, rekrytering sker löpande. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Jessica Magnusson, HR-specialist: Jessica.magnusson@hemfrid.se / 08-409 126 50.

För att kunna göra en så rättvis och objektiv bedömning som möjligt använder vi oss av urvalstester i denna rekrytering. Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss.

Välkommen till Hemfrid!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 nov 2019 (5 dagar kvar)