Redovisningsekonom

Redovisningsekonom

Hemfrid är företaget som har varit med att bygga en helt ny bransch, hushållsnära tjänster. Med många nya projekt och utmaningar framför oss stärker vi nu vår ekonomiavdelning med en Redovisningsekonom.


Dina arbetsuppgifter

I rollen som Redovisningsekonom på Hemfrid är du en del av vår Ekonomiavdelning bestående av 12 personer fördelat på tre funktioner; redovisning, lön och controlling.

Du kommer att arbeta brett inom ekonomi med störst fokus på bokslut, vilket innebär avstämningar, utredningar, analyser. Visst deklarationsarbete kommer även att ingå. Då ekonomiavdelningen arbetar tätt tillsammans kommer du även vid behov att bistå i arbetsuppgifter så som kund- och leverantörsreskonta, rut- och rothantering samt övrigt ekonomiadministrativt arbete. Du rapporterar nära vår Redovisningschef och stöttar upp i diverse arbetsuppgifter.

Hemfrid är ett företag som ständigt vill utvecklas och som Redovisningsekonom ser vi gärna att du är med och förbättrar våra processer och rutiner. Du kommer ha många kontaktytor såväl inom avdelningen, andra delar av organisationen och externa kontakter och kunder.

Din bakgrund

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som trivs lika bra att arbeta i team, som att självständigt driva och ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Du tvekar inte på att ta egna initiativ, är lösningsfokuserad och har ett högt engagemang. Då rollen är bred är det även viktigt att du är prestigelös och trivs i en snabbfotad miljö så som Hemfrid verkar i. Utöver detta ser vi gärna att du:
  • Har tidigare erfarenhet av en roll som Redovisningsansvarig, Redovisningsekonom eller motsvarande
  • Är trygg i att, likaväl självständigt som i team, driva redovisningsarbete
  • Har goda kunskaper i MS Office, särskilt Excel
  • Vill jobba på ett företag under tillväxt, där det händer saker hela tiden
  • Det är meriterande men inget krav om du arbetat i affärssystemen Unit4 Businessworld (Agresso) och Salesforce
  • Meriterande om du besitter en eftergymnasial utbildning inom Ekonomi

Vi erbjuder


Hos oss får du möjlighet att utvecklas i en organisation som har stor trovärdighet på marknaden och som aldrig står stilla. Som Redovisningsekonom räknar vi med att du vill bidra med dina idéer och förbättringstänk, vilket du ges stora möjligheter till. På Hemfrid får du vara med på en unik tillväxtresa med fokus på att ta tjänster i hemmet till nästa nivå. Självfallet har vi kollektivavtal, individuell lönesättning, goda förmåner och utbildningar.

Hemfrid har dessutom utsetts till ett av 2020-års Karriärföretag och har under 2019 fått ta emot utmärkelser så som Mäster-Gasell, ett av Sveriges 12 Best Managed Companies och har även tilldelats priset Digital Workplace Award.

Övrig information

Tjänsten är på heltid 100 % och startar med sex månaders provanställning. Vi rekryterar löpande, och kommer tillsätta tjänsten så snart vi hittat rätt kandidat. Vi sitter i härliga lokaler på Rosenlundsgatan 13 vid Mariatorget.

Ansökan

Har du kommit såhär långt? Då låter kanske ovan beskrivning som något för dig! Välkommen att skicka in din ansökan via vårt ansökningsformulär.

För att kunna göra en så rättvis och objektiv bedömning som möjligt använder vi oss av urvalstester i denna rekrytering. Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Jessica Magnusson: jessica.magnusson@hemfrid.se.

Välkommen till Hemfrid!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 mars 2020 (2 dagar kvar)