Områdeschef till Hemfrids affärsområde Företagskunder

Områdeschef till Hemfrids affärsområde Företagskunder

Hemfrid är företaget som har varit med att bygga en helt ny bransch, hushållsnära tjänster. Med många nya projekt och utmaningar framför oss söker vi nu Dig som trivs i en roll med kunden i fokus.

Dina arbetsuppgifter

Som Områdeschef har du helhetsansvar för drift, resultat och leverans för vårt affärsområde företagskunder/kontorsstädning. I det ingår kundansvar för våra företagskunder och BRF:er med arbetsuppgifter så som nykundsbearbetning, kundbesök, uppföljning och merförsäljning. Du har en nyckelroll för att alltid leverera bästa service till våra kunder och snabbt hantera ev. reklamationer/skador och av- och ombokningar.

Du har personalansvar för ca 25 medarbetare och leder på distans då våra Hemfridare (städare) arbetar ute hos våra kunder. Du har fullt ansvar i din ledarroll vilket ställer krav på ett högt engagemang och vilja att utveckla och driva dina medarbetare framåt. En stor del av din tjänst innebär personalplanering genom schemaläggning på kort samt lång sikt. Du kommer ta morgonens varierande utmaningar och ersätta vakanser, planera in Hemfridare hos våra kunder utifrån deras behov och ser till att vårt resursbehov matchar vårt kundinflöde utifrån våra hög- och lågsäsonger. Rollen är mycket operativ och ingen dag är den andra lik.

Du rapporterar till Affärsområdeschef och följs upp på KPI:er så som omsättning, TB1 och måltal kopplade till försäljning, schema och personal. Affärsområdet har en stor potential för tillväxt och du kommer därför ha en ledande roll i områdets fortsätta utveckling.


Din profil


Vi brinner för kunden i fokus och har visionen att ha servicebranschens nöjdaste kunder. Vi söker därför dig som delar denna vision med oss, är entreprenörsdriven, älskar att göra affärer och har en stor passion för utveckling. Du är trygg i en ledande roll och skapar motivation och engagemang hos ditt team. Utöver detta ser vi gärna att du har:
  • Erfarenhet av service och försäljning
  • Arbetat i en ledande roll
  • Talar/skriver svenska samt engelska

Vi erbjuder


Hos oss får du möjlighet att utvecklas i en organisation som har stor trovärdighet på marknaden och som aldrig står stilla. Som Områdeschef räknar vi med att du vill bidra med dina idéer och förbättringstänk, vilket du ges stora möjligheter till. Vi bjuder gärna in interna som externa föreläsare/utbildare för att utvecklas och har sedan 2018 satsat på Franklin Coveys ledarskapsprogram "7 goda vanor" för att skapa en kompass för ett bra och professionellt förhållningssätt och stärka grunden för en gemensam företagskultur. För dig som ledare erbjuder vi även flera chefsutbildningar i vårt egna ledarkskapsprogram Ledarkompassen. Självklart har vi kollektivavtal, individuell lönesättning, förmåner och sociala aktiviteter.

Hemfrid har dessutom utsetts till ett av 2020-års Karriärföretag och har under 2019 fått ta emot utmärkelser så som Mäster-Gasell, ett av Sveriges 12 Best Managed Companies och har även tilldelats priset Digital Workplace Award.


Ansökan


Har du kommit såhär långt? Då låter kanske ovan beskrivning som något för dig! Välkommen att skicka in din ansökan via vårt ansökningsformulär.

För att kunna göra en så rättvis och objektiv bedömning som möjligt använder vi oss av urvalstester i denna rekrytering. Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Jessica Magnusson: jessica.magnusson@hemfrid.se.

Tjänsten är på heltid 100 % och arbetstiden är förlagd måndag-fredag 08-17. Vi sitter i härliga lokaler på Rosenlundsgatan 13 vid Mariatorget.

Välkommen till Hemfrid!


Om Hemfrid


Hemfrid startade 1996 som enkel idé om hur fler ska orka mer. Vi är idag runt 2 400 medarbetare från över 40 olika länder över hela världen som hjälper våra kunder med städning, barnpassning, flytt, fönsterputs och många andra tjänster i hemmet. Att förenkla vardagen för våra kunder är vår främsta drivkraft. Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi bedriver även verksamhet i Göteborg, Malmö, Linköping, Uppsala och Västerås med omnejd. Läs gärna mer om oss på hemfrid.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 apr 2020 (43 dagar kvar)