Key Account Manager - Hemfrid

Key Account Manager - Hemfrid

Var med och utveckla Sveriges största företag inom Hushållsnära tjänster mot nya höjder.

Brinner du för att göra affärer? Vill du utvecklas inom försäljning? Nu söker vi en driven säljare som ska jobba med våra stora företagskunder. Du kommer ingå i teamet Marknad/Sälj med flera drivna kollegor. Just denna roll är en ny roll hos oss på Hemfrid, vilket innebär att du har möjlighet att sätta din egen prägel på arbetet. För rätt person erbjuds stora utvecklingsmöjligheter i takt med att detta område växer.

Dina arbetsuppgifter

Vi som jobbar på Hemfrid går till jobbet varje dag av en anledning: att hjälpa människor till en enklare vardag. En vardag där livet går ihop.

Hemfrid är Sveriges största (och första) företag inom hushållsnära tjänster. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, flyttjänster, trädgårdstjänster, fönsterputs men även seniortjänst, barnpassning, enklare hantverk etc. Hos oss är kunden alltid i centrum och våra medarbetare möjliggör en högkvalitativ kundupplevelse oavsett om de arbetar ute hos kunden eller inom andra områden som t.ex. Kundservice eller IT.

Som Key Account Manager kommer du driva vårt nya affärsområde som inriktar sig på försäljning av företagsabonnemang av primärt hemstädning men andra tjänster kan också komma att vara aktuella. I arbetet ger vi dig mycket frihet och stort eget ansvar för bygga, driva, utveckla och förbättra affärsområdet, primärt operativt men även strategiskt. Du rapporterar till Hemfrids CMO Fredrik Lindblad som tillsammans med dig sätter strategier för tillväxt av området.

Initialt läggs stor vikt vid nykundsbearbetning med arbetsuppgifter som prospektering, säljmöten, avtalsskrivning och uppföljning. Du äger och sköter hela säljprocessen från ax till limpa. I takt med affärsområdet växer ser vi att du tar ytterligare ansvar för kunduppföljningar och utveckling av affärsområdet.

Du kommer bland annat arbeta med:
  • Nykundsbearbetning och analyser
  • Kundmöten via F2F och bokade digitala möten
  • Kunduppföljning och feedback
  • Utveckling av affärsområdet
  • I rollen följs du upp på olika KPI:er och rapporterar till CMO
Din profil

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är målinriktad, kommunikativ och har ett stort kundfokus. Självklart tror vi även att du älskar försäljning och att driva affärer framåt. Att du är trygg i att arbeta självständigt med högt eget engagemang tror vi också.

Utöver detta ser vi gärna att du har:
  • Tidigare erfarenhet av en roll som Key Account Manager eller motsvarande
  • Några års erfarenhet av en roll där du arbetat med kallkundsbearbetning inom B2B
  • Talar/skriver flytande svenska och engelska
Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att utvecklas i en organisation som har stor trovärdighet på marknaden och som aldrig står stilla. Som Key Account Manager räknar vi med att du vill bidra med dina idéer och förbättringstänk, vilket du ges stora möjligheter till. Vi erbjuder en flexibel arbetsplats och en roll med frihet under ansvar. Självklart har vi kollektivavtal, olika förmåner och schyssta villkor!

Hemfrid har dessutom utsetts till ett av 2022-års Karriärföretag och har under åren fått ta emot utmärkelser så som Mäster-Gasell, ett av Sveriges 12 Best Managed Companies och har även tilldelats priset Digital Workplace Award.

Ansökan

Har du kommit såhär långt? Då låter kanske ovan beskrivning som något för dig! Välkommen att skicka in din ansökan via vårt ansökningsformulär.

För att kunna göra en så rättvis och objektiv bedömning som möjligt använder vi oss av urvalstester i denna rekrytering. Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Fredrik Lindblad (CMO): fredrik.lindblad@hemfrid.se eller Selma Hajdarevic (Talent Acquisition Partner): selma.hajdarevic@hemfrid.se.

Tjänsten är på heltid 100 %. Vi sitter i härliga lokaler på Rosenlundsgatan 40 vid Mariatorget.

Välkommen till Hemfrid!

Om Hemfrid

Hemfrid startade 1996 som enkel idé om hur fler ska orka mer. Vi är idag runt 2 300 medarbetare från över 40 olika länder över hela världen som hjälper våra kunder med städning, barnpassning, flytt, fönsterputs och många andra tjänster i hemmet. Att förenkla vardagen för våra kunder är vår främsta drivkraft. Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi bedriver även verksamhet i Göteborg, Malmö, Linköping, Uppsala och Västerås med omnejd. Läs gärna mer om oss på hemfrid.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 okt 2022 (12 dagar kvar)