Junior Key Account Manager - Hemfrid

Junior Key Account Manager - Hemfrid

Hemfrid är Sveriges största (och första) företag inom hemstädning. Vi hjälper även våra kunder med tjänster så som kontorsstädning, trädgårdsservice och flytt. Med höga mål och stor potential att växa inom B2B söker vi nu dig med stort affärsintresse och engagemang att driva vår försäljning framåt.

Om rollen

På Hemfrid har vi en stark och tydlig vision, vi vill göra livet lite enklare och få fler att trivas och må bra. Vi är stolta över att få ha hjälpt våra kunder i närmare 25 år med att skapa en mer hållbar vardag. Som Junior Key Account Manager på Hemfrid Growth är du våra kunders första kontakt med bolaget och vårt ansikte utåt.

I rollen kommer du bland annat få bearbeta nya kunder och genomföra kundbesök. I rollen ingår även att skriva och följa upp offerter samt merförsäljning. I dina kundmöten genomför du en behovsanalys med kunden för att se vilken/vilka av Hemfrids tjänster som kan passa dem och du följer upp kundens behov tills avtal är signerat. Du kommer att jobba mot en egen budget. I rollen ingår även viss admin, du kommer då främst att jobba i vårt CRM-system.

Din profil

Som person har du stark drivkraft, är resultatfokuserad och affärsmässig i ditt agerande. För rollen krävs det att du är en person som är noggrann och med en förmåga att driva på processer för att komma framåt. För att trivas i rollen behöver du ha stor social kompetens med en förmåga att anpassa dig till både interna och externa parter. Det är även viktigt att du är analytisk och strukturerad.

Vi ser gärna att du har:
  • Minst gymnasiekompetens
  • Tidigare erfarenhet av försäljning och kundkontakt
  • Goda kunskaper i Office-paketet, meriterande om du även arbetat i Salesforce
  • Vi värdesätter erfarenhet av varumärke- och retailförsäljning
  • Goda språkkunskaper i svenska och engelska
Du behöver kunna arbeta flexibla arbetstider (För att möta våra företagskunders önskemål genomför vi säljbesök både vardagar dag/kväll samt helg)

Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att utvecklas i en organisation som har stor trovärdighet på marknaden och som aldrig står stilla. Som Junior Key Account Manager räknar vi med att du vill bidra med dina idéer och förbättringstänk, vilket du ges stora möjligheter till. Vi på Hemfrid vill alltid framåt, och har höga mål på tillväxt.

Självklart har vi kollektivavtal, individuell lönesättning och andra förmåner. Hemfrid har dessutom utsetts till ett av 2021-års Karriärföretag och har under åren fått ta emot utmärkelser så som Mäster-Gasell, ett av Sveriges 12 Best Managed Companies och har även tilldelats priset Digital Workplace Award.

Ansökan

Har du kommit såhär långt? Då låter kanske ovan beskrivning som något för dig! Välkommen att skicka in din ansökan via vårt ansökningsformulär.

För att kunna göra en så rättvis och objektiv bedömning som möjligt använder vi oss av urvalstester i denna rekrytering (personlighetstest samt logiskt test). Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Selma Hajdarevic: selma.hajdarevic@hemfrid.se.

Tjänsten är ett vikariat på 100 % med omgående start och sträcker sig tom. 2023-09-30. Arbetet utgår från Hemfrids kontor på Södermalm.

Välkommen till Hemfrid!

Om Hemfrid

Hemfrid startade 1996 som enkel idé om hur fler ska orka mer. Vi är idag runt 2 300 medarbetare från över 40 olika länder över hela världen som hjälper våra kunder med städning, barnpassning, flytt, fönsterputs och många andra tjänster i hemmet. Att förenkla vardagen för våra kunder är vår främsta drivkraft. Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi bedriver även verksamhet i Göteborg, Malmö, Linköping, Uppsala och Västerås med omnejd. Läs gärna mer om oss på hemfrid.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 juli 2022 (10 dagar kvar)