Hantverkare - Stockholm med körkort och bil.

Hantverkare - Stockholm med körkort och bil.

Är du duktig på att måla och tapetsera samt har ett intresserad av hantverk och montering? Då kan vi har det perfekta jobbet! Hos oss blir du en del av vårt serviceteam som jobbar med framförallt att måla och tapetsera men även montering och uppsättning av möbler samt enklare snickerier.


Om tjänsten


Hemfrid fortsätter utvecklas och nu söker vi medarbetar till vårt nya affärsområde hantverk. Vi söker nu dig som vill utföra enklare hanterverksjobb ute hos våra kunder. Tjänsten innebär varierande arbetsuppgifter såsom att måla, tapetsera, montera ihop möbler, uppsättning av hyllor och hantering av verktyg från skruvmejsel till skruvdragare. Det kan även förekomma installation av maskinvara. Vi söker dig som vill ha en timanställning med arbetstiden förlagd både på vardagar och helger.

För den här rollen söker vi någon med nedanstående egenskaper:
  • Kunnig inom målning och tapetsering
  • Händig och väl bekant med verktyg
  • Läser och förstår manualer på svenska
  • Är serviceminded
  • Har god fysik då du ute på uppdrag håller dig aktiverad och jobbar med hela kroppen
  • Tycker om att arbeta i team. Du och dina kollegor höjer effektiviteten och resultatet genom ett bra samarbete
  • Är noggrann, du ansvarar för att kundens ägodelar hanteras på ett tryggt och säkert sätt under ditt uppdrag.
Vi tror att du har arbetslivserfarenheter inom hantverk, snickeri, måleri eller liknande. Kanske har du en teknisk gymnasie- och/eller högskoleutbildning. God kunskap i svenska samt körkort är ett krav, engelska är meriterande.

I våra rekryteringar gör vi alltid en bakgrundskontroll innan anställning.

Bra villkor

På Hemfrid är du tryggad med kollektivavtal och ansvarsförsäkring. Självklart ser vi till att du har rätt utrustning/verktyg och kläder för att du ska göra ett bra jobb. Vi erbjuder 2000 kr i friskvårdsbidrag för träning och motion samt individuell lönesättning.

Välkommen till oss på Hemfrid

Välkommen att söka jobb hos oss redan idag! Bli en del av vår gemenskap och gör ett jobb hos våra kunder du kan vara stolt över! Vi anställer extrapersonal löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Målare
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 feb 2020 (37 dagar kvar)