HR-specialist inriktning rekrytering och partnersamarbeten

HR-specialist inriktning rekrytering och partnersamarbeten

På Hemfrid får du kliva in i en snabbrörlig miljö i ett starkt och framgångsrikt bolag. I rollen som HR-specialist inriktning rekrytering och partnersamarbeten arbetar du målriktat och fokuserat mot både tjänstemannarekrytering likväl som partnersamarbeten inom vår kollektivrekrytering. Vi hoppas att du vill vara med på vår resa!

Arbetsuppgifter
I denna tjänst kommer du, tillsammans med en till HR-specialist med inriktning rekrytering, ansvara för rekryteringen av våra tjänstemän, främst i Stockholm, men även till Hemfrids andra kontor i Sverige (resor kan förekomma). Tillsammans ansvarar ni för samtliga tjänstemannatillsättningar i bolaget så som bemanningschefer, områdeschefer, säljare och övriga stabstjänster. Du kommer arbeta med flera parallella rekryteringsprocesser, från ax till limpa (annonsering, urval, arbetspsykologiska tester, intervjuer och tighta samarbeten med rekryterande chefer) och tillsammans rekryterar ni över 100 tjänstemän/år. Din inriktning mot partnersamarbeten ter sig främst mot våra kollektivrekryteringar där du kommer identifiera, bygga upp och arbeta för att bibehålla goda relationer med relevanta partners inom olika jobbstödsprogram. Utöver ovan beskrivning kommer du delta i diverse projekt inom HR.

Vi letar efter dig som
För att trivas i rollen som HR-specialist med inriktning på rekrytering och partnersamarbeten tror vi att du är framåt, driven och gillar att arbeta målfokuserat. Du tar stort eget ansvar, är förtroendeingivande och lägger stort fokus på service till dina interna kunder, kandidater samt partners. Utöver detta ser vi gärna att du har:
  • Minst tre års erfarenhet av rekrytering där du drivit processer från ax till limpa
  • Meriterande om du besitter erfarenhet av att arbeta med arbetspsykologiska tester samt om du besitter en eftergymnasial utbildning inom personal, beteendevetenskap eller motsvarande
  • Erfarenhet av olika tjänstemannarekryteringar
  • Har tidigare erfarenhet från samarbete med externa partners, gärna jobbstödsprogram


Vi erbjuder

  • Självständigt och utvecklande arbete med stort ansvar
  • Självfallet har vi också kollektivavtal, friskvårdsbidrag, personalrabatter, sociala aktiviteter och tillämpar individuell lönesättning
  • En mångkulturell organisation med stor trovärdighet på marknaden
  • En del av ett högt motiverat team med lätt till skratt
  • Att vara med på Hemfrids tillväxtresa att ta tjänster i hemmet till nästa nivå

Så ansöker du

Låter det spännande? Ansök redan idag, rekrytering sker löpande. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev.

För att kunna göra en så rättvis och objektiv bedömning som möjligt använder vi oss av urvalstester i denna rekrytering. Vid frågor om tjänsten kontakta Jessica Magnusson: Jessica.magnusson@hemfrid.se.

Om Hemfrid
Hemfrid startade 1996 som enkel idé om hur fler ska orka mer. Vi är idag över 2 300 medarbetare från över 40 olika länder över hela världen som hjälper våra kunder med städning, barnpassning, flytt, fönsterputs och många andra tjänster i hemmet. Att förenkla vardagen för våra kunder är vår främsta drivkraft. Som medarbetare hos oss får du ett jobb där du får utvecklas i en organisation som har stor trovärdighet på marknaden och aldrig står stilla. Vi har medarbetare från hela världen och en bred erfarenhet och kompetensbas. Läs gärna mer om oss på www.hemfrid.se/karriar.

Välkommen till Hemfrid!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 okt 2019 (5 dagar kvar)