Barnpassare till Hemfrid Stockholm

Barnpassare till Hemfrid Stockholm

Hemfrid söker barnpassare till våra kunder som bor centralt i Stockholm. Vi söker dig som är trygg, flexibel och såklart - älskar barn!


Arbetsbeskrivning


Barnpassning hos oss är ett perfekt extrajobb för dig som t.ex. studerar eller vill jobba extra på eftermiddagarna (måndag till fredag). Dina arbetsuppgifter består av att hämta barn på förskola/skola, leka med och ta hand om barnen och eventuell läxläsning tills föräldrarna kommer hem. Det kommer även förekomma att hämta/lämna barnen på olika aktiviteter och därav är B körkort i detta uppdrag ett krav.

Du hjälper även till med mellis och lättare matlagning.

Att arbeta som barnpassare är ett viktigt uppdrag där du får stort ansvar. Du arbetar i våra kunders privata hem och har tät kontakt med din närmsta chef. Som barnpassare på Hemfrid får du en HLR-utbildning för barn samt barnolycksfall.

Vi letar efter dig som

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är en trygg och förtroendeingivande barnpassare som söker ett fartfyllt, flexibelt och roligt extrajobb. Självklart bör du älskar barn och ha en stor dos lekfullhet. Utöver detta söker vi dig som:
  • Har erfarenhet från barnpassning sedan tidigare, antingen från att du har egna barn, arbetat på förskola, varit privat barnpassare eller liknande
  • Är flexibel och kan arbeta runt om i Stockholm (i detta uppdrag är det Stockholm City som är aktuellt - men även fler områden kan bli aktuella).
  • Kan arbeta måndag till fredag under eftermiddagar (oftast är arbetstiden 16 - 19). Någon helg kan förekomma vid önskemål från kund.
Vi erbjuder
  • Det perfekta extrajobbet för dig som är student, pensionär eller bara vill jobba extra
  • Timanställning med OB-tillägg (kvällar, helger och storhelger), även möjlighet till sysselsättningsgrad finns för denna tjänst
  • Kollektivavtal med ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag
  • En utbildning i hjärt- och lungräddning och barnolycksfall
Välkommen med din ansökan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning, Barnskötare
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 30 sept 2022 (53 dagar kvar)