Områdeschef till Hemfrids flyttservice

Områdeschef till Hemfrids flyttservice

Hemfrid är Sveriges största (och första) företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster i hemmet som städning, barnpassning, flytt och mycket annat så att kunderna kan få lite mer flow i vardagen. Du vet, den där härliga känslan när allt flyter på och ingenting hakar upp sig.

Dina arbetsuppgifter

Som Områdeschef med ansvar för vår Flyttservice har du helhetsansvar för drift, resultat och leverans i ditt område. I det ingår att arbeta med schemaläggning, kvalitetssäkra vår tjänst, hantera kundärenden samt maximera försäljningen utifrån företagets mål och KPI:er. Du kommer ha en nyckelroll för våra kunder samt vår personal inom dessa områden och rapporterar till Regionchef. I rollen ingår även att fortsätta utveckla vår flyttjänst, och därför söker vi dig som är nytänkande och duktig på att utveckla affärer.

Personalansvar: Du kommer ha ett personalansvar för 20-25 Hemfridare (flyttmedarbetare). Våra Hemfridare arbetar ute på fältet, så mycket av den dagliga kontakten sker via samtal och sms då du arbetar från vårt huvudkontor i Stockholm. En stor del av denna tjänst innebär personalplanering genom schemaläggning på kort samt lång sikt. Du hanterar då sjukfrånvaro, semestrar och planerar in personalen dagligen på våra olika flyttuppdrag. Då tjänsten till stor del innehåller schemaläggning behöver du vara noggrann och ha ett kostnadstänk vid planering av restider etc.

Kundansvar: Som Områdeschef har du en avgörande roll för att leverera en riktigt bra tjänsteupplevelse för våra kunder. I arbetsuppgifterna ingår att kontakta kunder som lämnat en intresseanmälan för flyttservice, skicka offert och koordinera kunduppdraget så kunden blir nöjd från första leverans av flyttkartonger, till att alla möbler levereras som de skall till kundens nya boende. Du tar även hand om fakturafrågor, reklammationer och arbetar med merförsäljning.

Vi letar efter dig som

Vi söker dig som känner lika stort engagemang för att dina kunder ska bli nöjda som att ditt team ska vara motiverat. Därför söker vi dig som är strukturerad, stresstålig och relationsskapande och har:
  • Minst 2 års erfarenhet inom service/tjänstesektorn
  • Tidigare arbetat som chef, gärna där tjänsten inkluderat schemaläggning
  • Arbetat med försäljning och affärsutveckling
Vi erbjuder
  • Självständigt och utvecklande arbete med stort ansvar
  • Personlig utveckling i service och ledarskap
  • En starkt värderingsdriven kultur
  • Att vara med på Hemfrids resa att ta tjänster i hemmet till nästa nivå
  • Självfallet har vi också kollektivavtal, friskvårdsbidrag, sociala aktiviteter och tillämpar individuell lönesättning
Ansökan

Vill du bli en del i vårt team? Ansök redan idag, rekrytering sker löpande. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Vi tar inte emot ansök via mail utan ber dig skicka in via vårt ansökningsformulär. Vid frågor om tjänsten eller processen kontakta Jessica Magnusson, Rekryteringsansvarig: Jessica.magnusson@hemfrid.se / 08-409 126 50.

Välkommen till Hemfrid!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.hemfrid.se/
Sista ansökningsdag 14 apr (22 dagar kvar)