Content Marketing Coordinator

Content Marketing Coordinator

Är du en vass kreatör som vill vara med på en spännande tillväxtresa? Har du passion för att skapa innehåll och förmåga att skapa lättförståelig och inspirerande kommunikation? Är du en doer som får saker gjorda? Då har vi jobbet för dig! Som Content Marketing Coordinator är du en del av Hemfrids marknadsavdelning där du kommer ha en nyckelroll för vår framgång!

Dina arbetsuppgifter

Som Content Marketing Coordinator är din huvudsakliga arbetsuppgift att skapa relevant, kreativt och engagerande innehåll för interna och externa kanaler. Exempel på det är:
  • Producera engagerande innehåll till vår hemsida för våra samtliga produkter (CMS - Contentful)
  • Innehållet för CRM i samtliga kanaler (bl.a. App, mail och SMS)
  • Skapa organiskt innehåll för sociala medier (bl.a. Facebook, Instagram och LinkedIn)
  • Producera bilder och företagsvideos till våra marknadskanaler
  • Innehåll för presentationer samt marknadsmaterial till events
  • Ansvara för mejlutskick tillika behärska Campaign Monitor
Vem är du?

Vi tror att du presterar bäst när du får arbeta med frihet under ansvar, får tänka nytt samt testa nya angreppssätt. Du är kreativ och resultatdriven samt har förmågan att arbeta självständigt. Du kommer att arbeta nära verksamheten så för att lyckas i rollen behöver du vara inlyssnande och ha förmågan att hantera olika typer av människor.

Du innehar dokumenterad erfarenhet av att jobba med digitalt innehåll som snabbt fångar uppmärksamhet för utvald målgrupp och givetvis är du en skicklig kreatör och kommunikatör. Du tänker kundcentrerade budskap och kan snabbt omvandla och anpassa innehåll. Utöver detta har du självständigt arbetat med video och foto samt kommunicerar obehindrat på svenska. Du har 3-5 års erfarenhet av en liknande roll och vi tror att du idag arbetar som marknadskommunikatör med digital fokus på byrå, som frilans eller på kundsidan. Du är nu redo att ta ditt nästa steg!

Meriterande om du även har erfarenhet av:
  • IT- och techbranschen
  • Att bygga högvärdesmodeller
  • Har satt KPIer för utvärdering av dina insatser
  • Kan kravställa på analysavdelningen samt på kampanjhanteringssystem
Vi erbjuder

Du erbjuds möjligheten att vara en del av Hemfrids marknadsavdelning där du kommer vara en viktig nyckelperson. Du kommer ingå i en decentraliserad verksamhet där vi ger ansvar och känner tillit till våra medarbetare. Självfallet har vi kollektivavtal, friskvårdsbidrag och tillämpar individuell lönesättning.

Ansökan

Vill du arbeta tillsammans med oss på Hemfrid? Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Ihop med din ansökan får du gärna skicka med exempel på kreativa uttryck du är stolt över!

Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Jessica Magnusson: jessica.magnusson@hemfrid.se / 08-409 12 650.

Välkommen till Hemfrid!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.hemfrid.se/
Sista ansökningsdag 8 apr (18 dagar kvar)