Fastighetsvärd Järva

Fastighetsvärd Järva

Vi söker en driftig och självgående fastighetsvärd till våra förvaltningsområden i Järva i Norra Stockholm

Som fastighetsvärd utgör du, tillsammans med regionchef, biträdande regionchef och kundförvaltare förvaltningsteamet. Fastighetsvärden ska bistå regionchef och biträdande regionchef och fungera som en flexibel resurs i det dagliga arbetet. Fastighetsvärden är företagets företrädare och kontakt i respektive område och skall i sitt arbete agera professionellt och med hög servicenivå och i övrigt i enlighet med företagets värderingar.

Som Fastighetsvärd ansvarar du för att förebyggande och felavhjälpande underhåll görs efter egen rondering eller felanmälan från hyresgäst. Du ska upprätthålla god kontakt med hyresgästerna..

Arbetsuppgifter (huvudsakliga)
  • Utföra daglig inre och yttre rondering samt systematisk rondering enligt fastlagt schema.
  • Hantera inkommande felanmälningar.
  • Ansvara för förebyggande och felavhjälpande underhåll genom egen reparation/åtgärd eller vid behov genom att anlita underentreprenör utifrån budget och attestregler.
  • Ansvara för att följa upp att beställda arbeten blir genomförda samt fakturaavstämning av beställda arbeten.
  • Information till hyresgäster
  • Administrativt arbete relaterat till arbetsuppgifterna
Du som söker ska ha gedigen erfarenhet av fastighetsskötsel och som person är du praktiskt kunnig, ordningsam, kreativ och har hög servicekänsla. Arbetet kräver god organisatorisk förmåga och administrativ noggrannhet. Du ska ha en vilja att arbeta med skiftande arbetsuppgifter och ha förmåga att göra rätt prioriteringar. Du ska vara självgående, kvalitetsmedveten, stabil, serviceinriktad och ha god samarbetsförmåga. Du behöver ha god datavana.

Arbetet kräver körkort.

Tillträde snarast. Urval sker löpande.

Vill du veta mer om tjänsten - kontakta vår biträdande regionchef Mattias Brandt, 072-050 70 04 eller HR-chef Marie Persson, 08-522 966 03.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.hembla.se
Sista ansökningsdag 30 jan (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hembla är fastighetsbolaget som sätter hyresgästen i fokus. Vi är en av landets största privata hyresvärdar och vi är stolta över hur vi nått dit - tack vare våra medarbetare.
Drygt 280 personer är vi nu som jobbar på 19 orter i landet. Vi kommer från många olika länder, kulturer och bakgrunder men vi har en viktig sak gemensamt. Vi tror på att skapa levande stadsdelar där människor trivs. Vi tror att detta bäst görs tillsammans, med en vilja att alltid bli bättre.
Vill du vara med oss på resan?

Läs mer om oss på www.hembla.se