Bosocial chef till Hembla

Bosocial chef till Hembla

Hembla är fastighetsbolaget som sätter hyresgästen i fokus. Vi är en av landets största privata hyresvärdar och vi är stolta över hur vi nått dit - tack vare våra medarbetare. Drygt 280 personer är vi nu som jobbar på 19 orter i landet. Vi kommer från många olika länder, kulturer och bakgrunder men vi har en viktig sak gemensamt. Vi tror på att skapa levande stadsdelar där människor trivs. Vi tror att detta bäst görs tillsammans, med en vilja att alltid bli bättre. Vill du vara med oss på resan?

Nu söker vi en Bosocial chef som kommer ta ett helhetsansvar för de bosociala frågorna inom organisationen. Vi söker dig som har en bakgrund inom förvaltning och brinner för social hållbarhet. Är du dessutom prestigelös, relationsskapande och initiativrik? Då kan du vara den vi söker!

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Bosocial chef hos oss på Hembla blir du en nyckelperson i arbetet med att ta nästa steg i utvecklingen kring de bosociala frågorna. Du kommer arbeta tätt ihop med förvaltningen och skapa engagemang ute i organisationen kring dessa frågor för att på så sätt implementera arbetssätt där vårt bosociala arbete blir en naturlig, och viktig, del av vår förvaltning. Fokus i rollen ligger i att se vilka behov respektive område har och skapa förutsättningar för vår förvaltning att kunna arbeta långsiktigt med de bosociala frågorna. På så sätt genererar vi värde för våra områden och organisationen i stort. Organisatoriskt tillhör du förvaltningen och rapporterar till Förvaltningschefen.

Dina arbetsuppgifter inkluderar, men är inte begränsade till:

 • Skapa förutsättningar för vår förvaltning att aktivt kunna arbeta med de bosociala frågorna i respektive område
 • Arbeta för att skapa långsiktigt värde för våra fastighetsbestånd genom social hållbarhet
 • Med ditt driv och kunskap vägleda och driva bosociala frågor inom organisationen
 • Utveckla samarbeten med olika nätverk, föreningsliv, kommuner och politiska funktioner
Kvalifikationer:

För att passa i rollen som Bosocial chef på Hembla behöver du besitta förmågan att engagera och motivera dina medarbetare för att på så sätt driva de bosociala frågorna inom organisationen. Din drivkraft och motivation hämtar du från din erfarenhet och ditt engagemang i frågan.

Vi ser även att du som söker har:

 • En avslutad gymnasieutbildning
 • Arbetslivserfarenhet från en roll inom förvaltning
 • Körkort B
 • Erfarenhet från en liknande roll ser vi som starkt meriterande
Som person ser vi att du som söker är relationsskapande med en utpräglad kommunikativ förmåga. Du är prestigelös och självgående där ditt engagemang lyser igenom i allt du tar dig för. För att trivas i organisationen ser vi även att du som söker har en flexibel inställning till dina arbetsuppgifter och ser en positiv utmaning i att ingen dag är den andra lik.

Övrig information

 • Start: Enligt ök och gärna så snart som möjligt
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm
 • Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till intervjufasen

Läs mer om oss på Hembla och ansök via Karriärsidan på www.hembla.se Vill du veta mer om tjänsten kontakta Katarina Björnström på katarina.bjornstrom@hembla.se

Varmt välkommen in med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Katarina Björnström
Email Mejla Katarina Björnström
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.hembla.se/om-oss/jobba-hos-oss/
Sista ansökningsdag 10 juli 2020 (42 dagar kvar)