Serviceinriktad Redovisningsekonom till Helsa Vårdutveckling

Serviceinriktad Redovisningsekonom till Helsa Vårdutveckling

Är du bra på redovisning och har erfarenhet av att göra löner? Vill du ha en serviceinriktad roll i ett bolag som vill göra skillnad inom sjukvården? Då kan det här vara ditt nästa jobb!

I rollen som redovisningsekonom kommer du att arbeta brett med uppgifter inom redovisning och lön. Rollen innebär många kontaktytor i organisationen och är ett viktigt stöd och ger service till bl.a. verksamhetschefer på vårdcentralerna. Redovisningsekonomen ingår i ekonomiteamet på sex medarbetare och rapporterar till redovisningschefen. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Stockholm.

Arbetsuppgifter:
  • Löpande redovisning
  • Leverantörsfakturor
  • Kassarapporter
  • Kundfakturering
  • Avstämningar
  • Löner
  • Rapportering av månadsresultat till verksamhetschefer
  • Vid behov agera backup för kollegor och redovisningschef
Vem är du?

Vi söker dig som har akademisk, alternativt annan eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har minst fem års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, goda kunskaper i redovisning och vill ha en bred ekonomiroll. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med hela processen kring löner och trivs i en miljö där det är förändringar och nyheter. Rollen innebär många kontaktytor så det är viktigt att du kommunicerar väl på svenska i både tal och skrift.

För att passa till tjänsten som redovisningsekonom bör du vara en prestigelös och lösningsorienterad person. Självklart är du också strukturerad och tar stort eget ansvar för ditt arbete. Du är serviceinriktad och trivs med att arbeta i en organisation som förändras.

Du erbjuds

Vi på Helsa vill göra skillnad. Vi vill vara med och förändra dagens sätt att erbjuda hälso- och sjukvård. Vi agerar på en växande marknad och vårt fokus är att erbjuda den bästa vården. Du får en roll med många kontaktytor och blir en viktig spelare för vår fortsatta tillväxt.

I den här rekryteringen samarbetar Helsa med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mari Jehrlander på telefon: 0736-12 05 55. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se.

Om verksamheten

Helsa är ett privat hälso- och sjukvårdsföretag med över 600 medarbetare. Helsa har stabila och långsiktiga ägare som samarbetar med företag som bidrar till ett hållbart samhälle. Inom koncernen arbetar vi med primärvård och företagshälsovård och verkar på flera olika orter runtom i landet. Vi ser att en omvärld i ständig förändring ställer höga krav på oss som vårdgivare att följa med genom kontinuerligt utvecklingsarbete. Tillsammans utvecklar vi framtidens hälso- och sjukvård idag. Läs mer om oss på: www.helsa.se

Sökord: Accountant, Senior accountant, Sr. accountant, Financial accountant, Financial controller, Controller, redovisningsekonom, senior redovisningsekonom, redovisningsansvarig, ekonom, lön, löneadministration
Mer info
Kontaktperson Mari Jehrlander
Telefon 0736-120555
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.