SNICKARE till Stockholm

SNICKARE till Stockholm

Vi är nu på jakt efter flertalet erfarna och kunniga SNICKARE till uppdrag i Stockholm

Vi söker dig som trivs bra i en vardag som innehåller varierande arbetsuppgifter. Du lägger stor vikt i att komma i tid och du ser det som en självklarhet att följa övriga rutiner. Det är meriterande om du har körkort samt certifikat heta arbete. Du skall behärska svenska/engelska språket. Är du en skicklig yrkesarbetare, noggrann i ditt arbete och har några år erfarenhet inom träarbete?

Du är välkommen att söka tjänsten redan idag!

Arbetsuppgifter kommer vara varierande. Vi söker personer som har erfarenhet från:
  • inredningssnickerier,
  • uppregling, gipsning
  • takläggning
  • stomme
  • formsättning
  • träarbete-husbyggnad
Du ansöker till jobbet via vår hemsida www.helpman.se (länken nedan) och där kompletterar med ditt CV.

Vi intervjuar kandidater löpande, så du är välkommen att söka tjänsten redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via telefon.

Frågor? Ring oss 0858430364/0858430366!

Helpman AB är idag Sveriges första och ledande bemanningsföretag inom byggindustrin. Våra uppdragsgivare är flera av de största byggföretagen i landet och arbetar med bemanning över hela Sverige med huvudkontoret i Stockholm. Vi är medlemmar i BI & har kollektivavtal med Byggnads vilket säkrar korrekta avtal, löner, samt en trygg arbetsplats.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 sept (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Helpman är ett specialistföretag som arbetar med rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi startade år 2000 med idén att omlokalisera bra arbetskraft där jobben fanns, samt att erbjuda uppdrag till de som var och är intresserade av förändring.

Vi strävar efter att få rätt man på rätt plats och vi samarbetar med flera av de största byggföretagen. Våra kunder är noggrant utvalda och väletablerade.
Helpman är godkända av branschen och har kollektivavtal med Byggnads och Seko.