Platschef inom mark och anläggning, Stockholm

Platschef inom mark och anläggning, Stockholm

Helpman söker erfaren platschef åt Spentab i Stockholm!

Om tjänsten:

Dina arbetsuppgifter blir att planera, driva och följa upp olika mark- och anläggningsentreprenader, främst i Stockholmsregionen. Du medverkar vid projektmöten och besiktningar. Som platschef hos Spentab skall du ansvara för hela projektets genomförande avseende kvalitet, tid, arbetsmiljö och ekonomi.

Dina erfarenheter och kompetenser:

Du är noggrann, kommunikativ och tydlig i ditt ledarskap samt trivs med snabba beslutsvägar, att ha ansvar och har god förståelse för ekonomi. Du har god teknisk förståelse och kan ta beslut även under press.

Krav:
  • Minst 3 års erfarenhet som platschef inom anläggningsbranschen
  • Bygg/anläggningsteknisk utbildning
  • Du har god PC-vana och kunskaper i Excel och Word
  • Du har kunskap om branschens regelverk (AB04, ABT06, Mark AMA m fl)
  • Körkort
  • Flytande svenska, du ska alltså kunna uttrycka dig samt förstå svenska språket i tal och skrift
  • Du arbetar självständigt
  • Du har lätt för att skapa relationer med såväl kunder som medarbetare
Om kunden:

Spentab
är ett mark- och anläggningsföretag med fokus på olika typer av markentreprenader främst i Stockholm och Mälardalen. Projekten utgörs allt i från idrottsanläggningar, lekparker, offentlig infrastruktur till mer traditionella markarbeten som schakt för kabel, VA mm. Spentab är idag ett väl etablerat och välkänt företag. Deras kunder finns framför allt inom kommun, övrig offentlig sektor, olika kommunalägda företag som t ex energibolag samt privata byggföretag. Verksamheten bedrivs från kontor i Länna Industriområde strax söder om Stockholm. Under år 2019 hade Spentab en omsättning på ca 120 miljoner SEK.

Om oss:

Helpman ab
är idag ett av Sveriges första och ledande bemanning- och rekryteringsföretag inom byggindustrin. Helpman har sedan starten år 2000 arbetat uteslutande inom bygg och anläggning. Våra uppdragsgivare är flera av de största byggföretagen i landet och vi arbetar med bemanning över hela Sverige med huvudkontoret i Stockholm. Vi är stolta medlemmar i Sveriges Byggindustrier och har kollektivavtal med Byggnads vilket säkrar korrekta avtal, löner, samt en trygg arbetsplats.

Ansök/kontakta oss:

Registrera dig på www.helpman.se och ansök till tjänsten.

Logga gärna in på din profil och komplettera dina uppgifter med information om din erfarenhet (tidigare arbetsgivare, arbetsuppgifter, genomförda projekt, referenser, personligbrev mm).

Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till Adrianna Zalepa på 08-584 303 64.

Registrera gärna din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Helpman Entreprenad AB
Sista ansökningsdag 17 apr 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Helpman är ett specialistföretag som arbetar med rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi startade år 2000 med idén att omlokalisera bra arbetskraft där jobben fanns, samt att erbjuda uppdrag till de som var och är intresserade av förändring.

Vi strävar efter att få rätt man på rätt plats och vi samarbetar med flera av de största byggföretagen. Våra kunder är noggrant utvalda och väletablerade.
Helpman är godkända av branschen och har kollektivavtal med Byggnads och Seko.