Om tjänsten

Till kommande uppdrag hos kund söker vi duktiga markarbetare.
Du kommer att jobba med hela markarbetet, allt från schaktning och rörläggning till stensättning, plattläggning och kantsten. Minst 2 års erfarenhet från mark och anläggningsarbete är ett krav samt god svenska i tal. Det är starkt meriterande om du har körkort.

Just nu söker vi flera personer till kommande uppdrag i bl.a. Stockholm och Uppsala. Det är olika kunder som är medelstora och stora byggföretag i landet.

Om oss

Helpman startade sin verksamhet år 2000 och är idag ett av Sveriges första och ledande bemanningsföretag inom byggindustrin. Vi inriktar oss både på byggnadsarbetare samt tjänstemän inom byggindustrin. Våra uppdragsgivare är flera av de största byggföretagen i landet och arbetar med bemanning över hela Sverige med huvudkontoret i Stockholm. Helpman är en bemanning företag som hyr ut anställda till byggföretag med en stabil och seriös position i branschen. Vi är medlemmar i Byggföretagen och har kollektivavtal med Byggnads vilket säkrar korrekta avtal, löner, samt en trygg arbetsplats. Som konsult hos oss kan du vara säker på att du får arbeta på en trygg och stabil arbetsplats med bra värdegrunder. Du placeras på uppdrag som bäst matchar din egen kompetens! Samtidigt får du stöd av konsultchefer med stor erfarenhet som yrkesmän inom bygg.Ansök!

Registrera dig på www.helpman.se och ladda upp ditt CV.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Helpman är ett specialistföretag som arbetar med rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi startade år 2000 med idén att omlokalisera bra arbetskraft där jobben fanns, samt att erbjuda uppdrag till de som var och är intresserade av förändring.

Vi strävar efter att få rätt man på rätt plats och vi samarbetar med flera av de största byggföretagen. Våra kunder är noggrant utvalda och väletablerade.
Helpman är godkända av branschen och har kollektivavtal med Byggnads och Seko.