Markarbete Stockholm

Markarbete Stockholm

Helpman AB är idag ett av Sveriges första och ledande bemanningsföretag inom byggindustrin. Våra uppdragsgivare är flera av de största byggföretagen i landet och vi arbetar med bemanning över hela Sverige med huvudkontoret i Stockholm. Vi är medlemmar i BI och har kollektivavtal med Byggnads vilket säkrar korrekta avtal, löner, samt en trygg arbetsplats. Som konsult hos oss kan du vara säker på att du får arbeta på en trygg och stabil arbetsplats med bra värdegrunder. Du placeras på uppdrag som bäst matchar din egen kompetens men du kan även få möjligheten att testa på något nytt och på så sätt få utvecklas och bredda din kompetensnivå. Samtidigt får du stöd av konsultchefer med stor erfarenhet som yrkesmän inom bygg.

Till kommande uppdrag söker vi personer som har erfarenhet utav:
  • rörläggning
  • VA-rör
  • dränering
  • schaktning
  • gå med maskin
  • stensättning
  • plattläggning
  • kantsten
  • diverse mark och anläggnings jobb
Vi söker just nu dig som vill bli en del av oss på Helpman. Du kommer att vara anställd på Helpman och arbeta som konsult ute hos vår kund.

Vi söker personer med några års erfarenhet och rätt attityd på jobbet. Vi ser gärna att du är i god fysisk form då jobbet kan vara krävande periodvis, du respekterar arbetstiderna och arbetet, behärskar svenska eller engelska språket. Meriterande om du har körkort. Du bör trivas med att arbeta i team och du känner ansvar för din del av arbetet.

Du ansöker till tjänsten via länken nedan.

Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Helpman är ett specialistföretag som arbetar med rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi startade år 2000 med idén att omlokalisera bra arbetskraft där jobben fanns, samt att erbjuda uppdrag till de som var och är intresserade av förändring.

Vi strävar efter att få rätt man på rätt plats och vi samarbetar med flera av de största byggföretagen. Våra kunder är noggrant utvalda och väletablerade.
Helpman är godkända av branschen och har kollektivavtal med Byggnads och Seko.