Mark och anläggningsjobb på flera olika orter

Mark och anläggningsjobb på flera olika orter

Vi söker flera duktiga markarbetare som kommer att jobba med hela markjobbet från schakt, rörläggning, stensättning, plattläggning, kantsten till och med asfaltjustering. Körkort samt erfarenhet från mark och anläggnings arbete är ett krav. Vi ser gärna att du är i god fysisk form då jobbet kan vara krävande periodvis, du respekterar arbetstiderna och arbetet, behärskar svenska eller engelska språket. Du bör trivas med att arbeta i team och du känner ansvar för din del av arbetet.

Det är flera pågående uppdrag i hela Sverige, bl.a. Stockholm, Uppsala, Gävle, Västerås, Dalarna hos medelstora och stora byggföretag i landet. Därför är det en stor fördel är om du kan arbeta i Stockholm och andra delar av Sverige.

Sök till tjänsten via länken nedan!

Helpman AB bemannar byggindustrin! Helpman startade sin verksamhet år 2000 och är idag ett av Sveriges första och ledande bemanningsföretag inom byggindustrin. Vi inriktar oss både på byggnadsarbetare samt tjänstemän inom byggindustrin. Våra uppdragsgivare är flera av de största byggföretagen i landet och arbetar med bemanning över hela Sverige med huvudkontoret i Stockholm. Vi är medlemmar i BI och har kollektivavtal med Byggnads vilket säkrar korrekta avtal, löner, samt en trygg arbetsplats. Som konsult hos oss kan du vara säker på att du får arbeta på en trygg och stabil arbetsplats med bra värdegrunder. Du placeras på uppdrag som bäst matchar din egen kompetens men du kan även få möjligheten att testa på något nytt och på så sätt få utvecklas och bredda din kompetensnivå. Samtidigt får du stöd av konsultchefer med stor erfarenhet som yrkesmän inom bygg.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 apr 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Helpman är ett specialistföretag som arbetar med rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi startade år 2000 med idén att omlokalisera bra arbetskraft där jobben fanns, samt att erbjuda uppdrag till de som var och är intresserade av förändring.

Vi strävar efter att få rätt man på rätt plats och vi samarbetar med flera av de största byggföretagen. Våra kunder är noggrant utvalda och väletablerade.
Helpman är godkända av branschen och har kollektivavtal med Byggnads och Seko.