Gå med maskin

Gå med maskin

Om tjänsten

Är du en markare som gillar att ha många bollar i luften? Här har vi ett jobb där du får möjlighet att variera dina arbetsuppgifter! Detta är ett säsongsjobb.

Uppdraget startar v.15.

Kunden är en av de största aktörerna på marknaden och är ledande inom bl a anläggning och husbyggnation.

Arbetsuppgifter: gå med maskin.

Du som söker har minst 3 års erfarenhet inom anläggning och utav ovanstående arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har erfarenhet från storbyggen.

Om Helpman

Helpman AB bemannar byggindustrin! Helpman startade sin verksamhet år 2000 och är ett av Sveriges första bemanningsföretag inom byggindustrin. Vi har i dagsläget ca 75-120 anställda beroende på säsong och inriktar oss både på byggnadsarbetare samt tjänstemän inom byggindustrin. Våra uppdragsgivare är flera av de största byggföretagen i landet och arbetar med bemanning över hela Sverige med huvudkontoret i Stockholm.

Läs mer om våra uppdrag på www.helpman.se eller www.facebook.com/HelpmanEntreprenad. Vi finns även på LinkedIn (Helpman Entreprenad)!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 24 mars (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Helpman är ett specialistföretag som arbetar med rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi startade år 2000 med idén att omlokalisera bra arbetskraft där jobben fanns, samt att erbjuda uppdrag till de som var och är intresserade av förändring.

Vi strävar efter att få rätt man på rätt plats och vi samarbetar med flera av de största byggföretagen. Våra kunder är noggrant utvalda och väletablerade.
Helpman är godkända av branschen och har kollektivavtal med Byggnads och Seko.