Byggnadsarbetare till olika jobb

Byggnadsarbetare till olika jobb

Jobba för ett bolag som står för engagemang och pålitlighet!

Efter 18år i branschen kan vi på Helpman stolt säga att vi fortfarande levererar den bästa tillgängliga arbetskraften på marknaden till branschens mest seriösa aktörer. Våra uppdragsgivare är väletablerade bolag (stora och medelstora) och vi har uppdrag i hela landet.

Helpman är medlemmar i BI och har kollektivavtal med Byggnads.

Som konsult hos oss kan du vara säker på att du får arbeta på en trygg, stabil och seriös arbetsplats med bra värdegrunder. Du placeras på uppdrag som bäst matchar din egen kompetens, men du kan även få möjligheten att testa på något nytt och på så sätt få utvecklas och bredda din kompetensnivå.

Din säkerhet är viktig för oss! Därför ser vi till att du har ordentliga arbets/skyddskläder samt att du får en introduktion på arbetsplatsen. Du får även ett personligt ID06 genom oss.

För våra långväga konsulter har vi möjlighet att vara behjälpliga med att ordna tillfälligt boende. Vi sköter hela hanteringen, så att du kan fokusera dig på arbetet.

I dagsläget har vi flera intressanta uppdrag på gång i olika orter, bl a i Stockholm och Mälardalen, Gävle, Enköping och Uppsala. Till dessa uppdrag söker vi markarbetare, stensättare, byggnadssnickare samt betongarbetare med några års erfarenhet från branschen.

Viktigt för oss är att du har rätt inställning till jobben, ett trevligt bemötande, är i god fysisk form och är inte rädd för att ta i.

Vänta inte med din ansökan! Gå in på www.helpman.se och registrera dina uppgifter samt ladda upp ditt CV.

Kontakta oss på kontoret, för mer information om tjänsterna: tel.nr. 08-584 303 66

Läs mer om oss på www.helpman.se eller på Facebook: www.facebook.com/HelpmanEntreprenad/
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 juli (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Helpman är ett specialistföretag som arbetar med rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi startade år 2000 med idén att omlokalisera bra arbetskraft där jobben fanns, samt att erbjuda uppdrag till de som var och är intresserade av förändring.

Vi strävar efter att få rätt man på rätt plats och vi samarbetar med flera av de största byggföretagen. Våra kunder är noggrant utvalda och väletablerade.
Helpman är godkända av branschen och har kollektivavtal med Byggnads och Seko.