Betongarbetare till uppdrag i Stockholm sökes!

Betongarbetare till uppdrag i Stockholm sökes!

Arbetet innefattar uppgifter såsom armering, gjutning och diverse betongjobb. Vi söker just nu dig som vill bli en del av oss på Helpman. Du kommer att vara anställd på Helpman och arbeta som konsult ute hos vår kund.

Vi söker personer med några års erfarenhet och rätt attityd på jobbet. Vi ser gärna att du är i god fysisk form då jobbet kan vara krävande periodvis, du respekterar arbetstiderna och arbetet, behärskar flytande svenska eller engelska. Meriterande om du kan läsa ritningar och har körkort. Du bör trivas med att arbeta i team och du känner ansvar för din del av arbetet. Det är bra om du har lätt för att lära dig nya saker.

Helpman är en bemanning företag som hyr ut anställda till byggföretag med en stabil och seriös position i branschen. Vi är BI-medlem och har avtal med Byggnads. Som anställd hos oss skickas du på order som bäst passar dina kompetenser. Samtidigt kan du också få möjlighet att prova något nytt och därigenom utveckla och bredda din kompetensnivå.

Ansök genom att klicka på länken nedan/registrera dig på www.helpman.se och bifoga ditt CV.

Vid frågor ring 0858430366/0858430364.

Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 sept (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Helpman är ett specialistföretag som arbetar med rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi startade år 2000 med idén att omlokalisera bra arbetskraft där jobben fanns, samt att erbjuda uppdrag till de som var och är intresserade av förändring.

Vi strävar efter att få rätt man på rätt plats och vi samarbetar med flera av de största byggföretagen. Våra kunder är noggrant utvalda och väletablerade.
Helpman är godkända av branschen och har kollektivavtal med Byggnads och Seko.