Betongarbetare, Stockholm

Betongarbetare, Stockholm

Till flera kommande uppdrag i Stockholms län söker vi betongarbetare!

Arbetet innefattar uppgifter såsom armering, gjutning och diverse betongjobb
. Vi söker just nu dig som vill bli en del av oss på Helpman. Du kommer att vara anställd på Helpman och arbeta som konsult ute hos vår kund.

Du bör trivas med att arbeta i team och du känner ansvar för din del av arbetet. Det är ett krav att du har minst 2 års erfarenhet från betongarbete samt att du pratar svenska.
Meriterande om du har körkort.

Som person är du engagerad, självständig och social i ditt arbete. Du gillar att arbeta i ett högt tempo, har en hög samarbetsförmåga och flexibilitet. Du har en kvalitetstänk och vet att det är jätte viktigt att leverera bästa resultat till kunden.

Låter intressant?

Registrera dig på www.helpman.se och ansök redan nu!

Helpman är ett bemanningsföretag som hyr ut anställda till byggföretag med en stabil och seriös position i branschen. Vi är BI-medlem och har avtal med Byggnads. Som anställd hos oss skickas du på order som bäst passar dina kompetenser. Samtidigt kan du också få möjlighet att prova något nytt och därigenom utveckla och bredda din kompetensnivå.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 6 mars 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Helpman är ett specialistföretag som arbetar med rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi startade år 2000 med idén att omlokalisera bra arbetskraft där jobben fanns, samt att erbjuda uppdrag till de som var och är intresserade av förändring.

Vi strävar efter att få rätt man på rätt plats och vi samarbetar med flera av de största byggföretagen. Våra kunder är noggrant utvalda och väletablerade.
Helpman är godkända av branschen och har kollektivavtal med Byggnads och Seko.