Jobb inom mark och anläggning, Stockholm

Jobb inom mark och anläggning, Stockholm

Byggbranschen befinner sig under en ständig förändring och förnyelse. Vi arbetar hela tiden med att få in nya spännande uppdrag för er som söker jobb inom byggbranschen. Registrera dig gärna på vår hemsida (länken nedan) och ansök till våra kommande tjänster så att vi kan påbörja rekryteringsprocessen så fort som möjligt och göra dig redo för nytt arbete!

Till uppdrag hos våra kunder söker vi självgående markarbetare som kommer att jobba med schakt, rörläggning, stensättning, plattläggning, kantsten, finplanering. Tidigare erfarenhet från mark och anläggning arbete är ett krav, meriterande om du har yrkesbevis inom mark och anläggning samt körkort.

Just nu söker vi flera personer till kommande uppdrag i hela Stockholm. Det är olika kunder som är medelstora och stora byggföretag i landet.

Helpman är idag ett av Sveriges första och ledande bemanningsföretag inom byggindustrin. Våra uppdragsgivare är flera av de största byggföretagen i landet och vi arbetar med bemanning över hela Sverige med huvudkontoret i Stockholm. Vi är medlemmar i Byggföretagen och har kollektivavtal med Byggnads vilket säkrar korrekta avtal, löner, samt en trygg arbetsplats. Som konsult hos oss kan du vara säker på att du får arbeta på en trygg och stabil arbetsplats med bra värdegrunder. Du placeras på uppdrag som bäst matchar din egen kompetens men du kan även få möjligheten att testa på något nytt och på så sätt få utvecklas och bredda din kompetensnivå. Samtidigt får du stöd av konsultchefer med stor erfarenhet som yrkesmän inom bygg.

Denna annons gäller kommande uppdrag, med startdatum inom 1-3 månader.

Välkommen in med din ansökan! Registrera dig på www.helpman.se och ansök direkt!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.helpman.se
Sista ansökningsdag 31 juli 2020 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Helpman är ett specialistföretag som arbetar med rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi startade år 2000 med idén att omlokalisera bra arbetskraft där jobben fanns, samt att erbjuda uppdrag till de som var och är intresserade av förändring.

Vi strävar efter att få rätt man på rätt plats och vi samarbetar med flera av de största byggföretagen. Våra kunder är noggrant utvalda och väletablerade.
Helpman är godkända av branschen och har kollektivavtal med Byggnads och Seko.