Erfaren projektledare till Hello World!

Erfaren projektledare till Hello World!

Vill du jobba med säljande projektledning på Hello World! och ansvara för expansionen utanför Stockholm? Sök här!

Nu söker vi en erfaren projektledare med stort intresse för försäljning till Hello World! - en ideell förening som brinner för att främja digitalt skapande för barn och ungdomar via sommarläger och meetups. Som erfaren projektledare kommer du att ha en självständig och central roll i expansionen av Hello World! och vara en nyckelperson med helhetsansvar för att bygga vidare på konceptet i resten av Sverige. Hello World! är ett litet, entreprenöriellt och värderingsstyrt team där ingen dag är den andra lik. Är detta passande för dig? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Hello World! erbjuds du en roll som projektledare där du kommer ha ett helhetsansvar för verksamheten utanför Stockholm och vara den som driver expansionen framåt genom att sälja in nya partnerskap samt planera, organisera och administrera den befintliga verksamheten. Du kommer vara en del av en platt organisation där du kommer att ha en nyckelroll i expansionen och utvecklingen av verksamheten i stort. Vi är en förening med starka värderingar och höga ambitioner och du kommer att vara delaktig i att stärka Sveriges framtida konkurrenskraft.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som erfaren projektledare kommer du främst jobba med att hitta och nya partners till Hello World! samt med att bygga upp Hello World! utanför Stockholm - allt från införsäljning och partnerkontakt till planering och administration. Du kommer också vara med i det dagliga arbetet för meetups och evenemang i Stockholm.

I rollen kommer du:
 • Självständigt initiera, engagera och bygga upp nya relationer med företag och organisationer som vill vara med och finansiera detta folkbildningsprojekt
 • Skapa förutsättningar för geografisk expansion till ytterligare universitets- och högskolestäder
 • Ansvara för relationen med våra partners
 • Arbeta med organisation och genomförande av läger, meetups och initiera nya typer av evenemang
 • Sköta planering, deltagaradministration och bemanning för meetups och andra evenemang
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du får ett flexibelt jobb där du kan anpassa tider och arbetsmiljö till vad som passar dig bäst. Eftersom du i din roll bygger relationer med kontakter utanför Stockholm kommer det innebära en del resor, och du kommer att utgå från Stockholm. Kontoret ligger på Sveavägen, centralt i Stockholm, men du kan också jobba hemifrån en hel del. Hello World!s meetups sker på söndagar och lägerverksamheten är under sommarperioden, så i din roll bör du vara beredd på att jobba ungefär var tredje helg och ett antal veckor av sommarlovet och du behöver ha körkort. Start sker så snart som möjligt och du kommer att bli tillsvidareanställd, men starta med en sex månaders provanställning.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som trivs att jobba på ett entreprenöriellt och värderingsstyrt företag med korta beslutsvägar och hög aktivitet. Vi tror att du är en entusiastisk person med en smittande, social framtoning, som har förmåga att inspirera andra och få med dem på denna spännande folkbildningsresa.

Vi söker dig som:
 • Har god vana av att jobba i och leda projekt, gärna inom IT och verksamhetsutveckling
 • Har stort intresse för och erfarenhet av försäljning och key account management och gärna ett etablerat kontaktnät med ledande befattningshavare
 • Har förmåga att se helheten, strukturera upp arbetet och arbetsleda studenter och kollegor
 • Är flexibel, drivande och lösningsorienterad och beredd på och gillar att saker och ting förändras på kort varsel
 • Är bra på att jobbat tillsammans med andra och mån om transparens och dokumentation för att underlätta samarbete
 • Tar ansvar för dina arbetsområden, är kvalitetsmedveten och bryr dig om att alltid leverera med hög kvalitet i allt du lämnar ifrån dig
 • Har förmåga och gillar, att både i tal och skrift, kommunicera på ett förtroende sätt med såväl företagsrepresentanter, studenter och föräldrar som med våra deltagare
 • Har mycket god vana av att arbeta med olika digitala verktyg som MS Office och Google-paketet
INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Julia Wengse
Telefon 0768 72 57 77
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 7 sept (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.