Projektledare Industri till Helenius

Projektledare Industri till Helenius

Om tjänsten

Konsultföretaget Helenius med 85 anställda är inriktade på VVS, energi & miljö samt projektledning. Företaget har nöjda, återkommande kunder och är kända för att leverera hög kvalitet i sina uppdrag. Helenius ser en ökad efterfrågan från kunder och söker därför en projektledare för nyinvesteringar och ombyggnationer inom läkemedels- samt livsmedelsindustrin. Företaget har trevliga kontor på Kungsholmen i Stockholm, Helenelund i Sollentuna och centralt i Uppsala.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Helenius 14 projektledarkonsulter verkar ofta som beställarens ombud vid genomförandet av industriprojekt. Uppdragen omfattar investering av processutrustning eller om/nybyggnation av industrilokaler. Du har ansvar för tid, kvalitet och ekonomi i dina uppdrag. Som anställd på Helenius får du intressanta uppdrag i en platt organisation med bra sammanhållning där du förväntas bidra till utvecklingen av företaget. Seniora kollegor finns som bollplank i frågor kring GMP, teknik eller ledarskapsfrågor.

Arbetsuppgifterna innebär:
  • självständigt driva projektet hos kunden enligt tidplan från förstudie, genomförande fram till överlämnande
  • kravställa samt genomföra upphandlingar
  • ansvara för att utrustning levereras och testas
  • tillsammans med kollegor utveckla Helenius affär och processer
Vem är du?

Helenius söker en ingenjör med eftergymnasial teknisk utbildning. Minst fem års erfarenhet av industriprojekt inom Life Science krävs och du har varit med om att leverera projekt från start till avslut. PMP eller IPMA certifiering är önskvärt men inget krav eftersom Helenius stöttar medarbetares certifiering inom två år från anställningsstart. Du har en djup teknisk förståelse och trivs med att arbeta i kvalificerade projekt. Du är strukturerad, självgående, lyhörd och kommunikativ.

Om verksamheten

Under årens lopp har Helenius haft förmånen att medverka i de mest prestigefyllda uppdragen åt uppdragsgivare som vill ha det bästa.
Uppdragen är ofta komplexa med projekt inom områden som utbildningslokaler, kontor, industri, infrastruktur, laboratorier, sjukhus, life science, läkemedelsfabriker och biotech.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Mer info
Kontaktperson May Molin
Telefon 08-55565017
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 3 nov 2019 (12 dagar kvar)