vill du vara del i Sveriges snart vassaste fleet team?

vill du vara del i Sveriges snart vassaste fleet team?

Hedin Bil-koncernen består av flera dotterbolag till Hedin Group. Genom våra dotterbolag bedriver vi försäljning och eftermarknad för motorbranschen. Vi brukar säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för varje unik kund.

Att arbeta på Hedin Mölndal Bil AB( Ford ) medför att vara en del av en tillväxtresa som vi vill att du ska vara med på. Du ska känna att du har inflytande att påverka både din egen och våra kunders möjligheter till framfart. Vi är ett företag som ger medarbetare möjligheten till att växa och utvecklas

Om rollen

Som Key Account Manager hos oss kommer du att arbeta med försäljning riktat mot företag, där du har ett helhetsansvar för försäljning, produkter, lönsamhet och kundnöjdhet. Du har en rådgivande roll där du har förmåga att se helheten där du tillsammans med teamet tar ansvar över att alltid ha 100% nöjda kunde, vilket är en självklarhet för oss.

I arbetsuppgifterna ingår det att arbeta proaktivt med uppsökande försäljning och skapa långsiktiga samarbeten med företagen, bistå dem med lösningar genom olika typer av fordon såväl som finansieringslösningar

Du ingår i vår Fleetgrupp som ansvara över 4 regioner och 25 anläggningar. vi har idag ett upptagningsområde där vi servar 25 st anläggningar. Vidare kommer du ansvara för kundaktiviteter och event inom din region, men kan även komma att behöva stötta dina kollegor i deras arbete i deras regioner. Och tjänsten innefattar en del resor. Du rapporterar till bolagets Regionchef Fleet.

Din profil

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från försäljning av kapitalkrävande produkter och tjänster, samt kundbearbetning. För att bli en framgångsrik Key Accunt Manager är du van vid säljarbete på fältet och kanske arbetat med försäljning mot företag tidigare. Du behöver brinna för kundrelationer och ha ett sinne för affärer, vara driven och självgående och ge våra kunder bästa tänkbara service och kvalitet. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift samt goda kunskaper i MS Office, framför allt i PowerPoint och Excel. Körkort klass B är ett krav.

Vi erbjuder

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort och expansivt företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av våra värderingar trygghet, trovärdighet och tillgänglighet. Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottssemester, extra föräldralön och ett friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer om oss på vår hemsida www.hedinbil.se.

Anställningen är en tills vidare på heltid med sex månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Fredrik Fungdahl
Email Mejla Fredrik Fungdahl
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 okt 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hedin Mobility Group är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer. Hedin Mobility Group tillhandahåller försäljning av nya och begagnade person-, transport- och lastbilar samt servicemarknadstjänster till både privat- och företagskunder. Koncernen sysselsätter fler än 6 300 personer och har cirka 240 anläggningar i åtta länder. Hedin Mobility Group representerar cirka 40 varumärken och är importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader. Koncernens verksamhet omfattar därtill grossistverksamhet inom däck och reservdelar, hyrbilsbolaget Mabi Mobility AB, privatleasingbolaget Car to Go Sweden AB, företagsleasingbolaget Unifleet AB samt delägarskap i Pendragon PLC och iMove AS.