Personbilssäljare

Personbilssäljare

Är du en driven och målinriktad person och med ett brinnande intresse av försäljning? Just nu söker vi en personbilssäljare som vill vara med och stärka upp vårt team ytterligare.

Om rollen

Tjänsten som säljare hos CarStore innebär att aktivt arbeta med försäljning, inbyte, värdering och prissättning av begagnade bilar. Du sköter kontakten med kunder som visat intresse av att sälja sin bil till oss. Rollen innefattar även kontakter med olika bilhandlare och andra företag inom Hedin koncernen, att bevaka större vagnparksauktioner samt att aktivt söka kontakt med företag gällande deras bilpooler. En viktig del i rollen är att bygga relationer och att övervaka marknaden för begagnade bilar. Positionen utgår från Täby i norra Stockholm och du svarar under försäljningschefen. Sysselsättningsgraden är heltid och vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Din profil

Vi söker dig med en gedigen kunskap om bilhandel och i synnerhet begagnade bilar. Du har erfarenhet av att arbeta med försäljning på svenska bilmarknaden, och förstår vad som krävs för att kunna köpa in och sälja begagnade bilar till rätt pris och göra affärer som gynnar både våra kunder och vårt bolag. Du förväntas ha ett nära samarbete med säljare och säljchefer på våra anläggningar, där ni som lag utbyter erfarenheter och jobbar resultatmedvetet med glädje. Vi ser att du har en stor kommunikativ förmåga och gillar att arbeta med människor. Du är en relationsbyggare och samtidigt en duktig förhandlare, har ett öga för detaljer och har en näsa för bra affärer. Rätt personliga egenskaper värderas högt! B-körkort krävs.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!

CARSTORE är ett bolag inom Hedin Bil-koncernen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 26 sept 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.