Personbilssäljare

Personbilssäljare

Är du vår nästa lagspelare? Hedin Bil växer och nu söker vi en driven personbilssäljare med start omgående till vår anläggning i Akalla.

Om rollen

Som säljare hos oss är ditt främsta ansvar att arbeta med nybilsförsäljning där du strukturerat genomför affärsprocessens alla delar - från inbyte till avtalsskrivning och leverans. Rollen innefattas också utav olika säljaktiviteter, demonstrering av bilar samt att ge kunden produktinformation och erbjuda provkörningar. Du är kundens kontakt genom hela processen, vilket ställer höga krav på service och att skapa en god relation.

Din profil

Som person är du social och driven och har alltid affärsmöjligheter i fokus. Du har förmåga att kommunicera och bygga långsiktiga relationer med såväl kollegor som med kunder. Du förväntas ha ett nära samarbete med säljare och säljchefer på våra anläggningar, där ni som lag utbyter erfarenheter och jobbar resultatmedvetet med glädje. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med försäljning av bilar.

B-körkort för både manuell och automat är ett krav.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.