Fleetsäljare

Fleetsäljare

Vi söker nu en en proaktiv fleetsäljare med omgående start som vill vara delaktig i försäljningsutvecklingen gentemot företagsmarknaden.

Om rollen

Som fleetsäljare ansvarar du för försäljningen av tjänstebilar till såväl små som stora företagskunder. Den främsta uppgiften är att arbeta med nykundsbearbetning vilket inbegriper hela processen - från inbyte till avtalsskrivning och leverans. Du vägleder kunderna genom våra produkter samt upplyser om tillbehör och finansieringslösningar. I arbetsuppgifterna ingår såväl budget- som resultatansvar. Rollen innefattas även av att skapa goda affärskontakter, vilket ställer krav på att vara tillmötesgående och säkerställa en hög kundnöjdhet.

Din profil

Vi söker Dig som är proaktiv, tar initiativ till affärer och som alltid har affärsmöjligheter i åtanke. Vi förutsätter att du har tidigare erfarenhet kring företagsförsäljning inom bilbranschen och vet hur man arbetar med uppsökande försäljning och vårdande kundrelationer. I din yrkesroll är du förtroendeingivande, disciplinerad och social. Vidare är du en självständig person men har också lätt för att samarbeta med andra kollegor. Viktigast är att du har ett stort intresse av att göra affärer!

B-körkort för både manuell och automat är ett krav.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.