Bilglastekniker/Glasmästare

Bilglastekniker/Glasmästare

Om rollen

Som bilglastekniker/glasmästare i vår skadeverkstad är den centrala uppgiften att byta och reparera bilrutor. Du kommer att arbete med cabas vilket innebär att du bland annat kommer utföra administrativt arbete samt hjälpa våra kunder med diverse frågor. I arbetsuppgifterna ingår det att ta hand om kundbokningar och göra glaskadekalyer samt planera din egen dag på så effektivt sätt som möjligt.

Din profil

Vi söker en bilglastekniker som har kunskap om bilar och bilglas. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet från arbete såsom bilglastekniker/glasmästare och har god förståelse för processer. Bilglas utbildning är ett krav och dokumenterad erfarenhet från bilbranschen är mycket meriterande. Ett krav är vana av att arbeta med telefon och dator som redskap, gärna med erfarenhet av affärssystemen Cabas och Kobra.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en god känsla för service och du har inställningen att alltid se lösningar. Du strävar efter att skapa goda relationer med både kunder och medarbetare. Då arbetsuppgifterna är många samt innebär en del planering och administration är det viktigt att du kan prioritera och vara strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt.

B-Körkort är ett krav och du måste behärska det svenska språket både i tal och skrift.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag. Sysselsättningsgraden är på heltid och vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista anställningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon, Reperatör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.