Financial Controller till Health and Sports Nutrition Group

Financial Controller till Health and Sports Nutrition Group

Gazella rekryterar nu en Financial Controller till det expansiva bolaget Health and Sports Nutrition Group (HSNG). Du kommer att få vara en del av en dynamisk organisation och följa med på en spännande förändringsresa. HSNG (tidigare Gymgrossisten) är verksamma inom både e-handel och fysisk retail, samt är en del av Orkla. Som Financial Controller arbetar du tillsammans med ett dedikerat team nära CFO och ledningen. Du arbetar i en bred roll där du med din passion och ditt intresse i stor utsträckning kommer att kunna forma din tjänst där du erbjuds mycket frihet under ansvar. Vi kommer att intervjua kandidater löpande. Skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning
  • Arbeta med uppföljningar och avvikelseanalyser gällande affärsdrivande KPI:er gentemot budget och prognoser.
  • Arbeta övergripande med ad-hoc och löpande analyser gällande lönsamhet, kostnadsutveckling och kassaflöde.
  • Arbeta med att ta fram och säkerställa en kvalitativ managementrapportering, samt stötta ledningsgruppen med interna och externa presentations- och beslutsunderlag.
  • Aktivt utveckla, säkerställa och arbeta löpande med framåtblickande rapportering, vilket innefattar prognoser och- estimatanalyser.
  • Vara en central person för koncernrapporteringssystem HFM (Hyperion) samt proaktivt driva förändringsarbete och aktivt delta i relevanta affärsutvecklande projekt.
  • Ta fram investeringsunderlag och vara delaktig i affärsutvecklingsprojekt.
Erfarenhet

Till denna tjänst söker vi dig som har akademisk examen eller motsvarande. Vi ser gärna att du har cirka 2-4 års erfarenhet från arbete i en bred roll inom controlling, redovisning eller revision. Det är meriterande om du har arbetat inom Big4 eller på en annan revisionsbyrå tidigare. Erfarenhet från ett transaktionsintensivt bolag är meriterande för denna roll. Du har goda kunskaper i Excel, god förståelse för redovisning och controlling samt talar svenska och engelska flytande.

Personliga egenskaper

Till denna roll söker vi en öppen och social person som drivs av att ha roligt på jobbet. Du uppskattar nära samarbeten i ett öppet arbetsklimat med högt i tak i en föränderlig miljö. Vi ser gärna att du är öppen för förändringar och vågar tänka annorlunda, där du gärna presenterar nya idéer och lösningar. Du är strukturerad, självgående och ansvarstagande.

Ansökan

Är det dig vi söker? Ansök redan idag via knappen nedan. Ansvarig kontaktperson är Linn Ericsson, tel: 076 176 01 09.

Om arbetsgivaren

Health and Sports Nutrition Group

Health and Sports Nutrition Group (HSNG AB) består av Gymgrossisten.com, Bodystore.com, Fitness Market Nordic och verkar på den nordiska marknaden inom kosttillskott och hälsokost. I en tid när den enskilde individen blir allt mer hälsomedveten och fysiskt aktiv på sin fritid erbjuder HSNG kosttillskott där kunden kan vara säker på att produkterna är både säkra och effektiva. Utöver en ledande position inom e-handel i Norden, äger och saluför HSNG norra Europas största varumärke inom kosttillskott (Star Nutrition) och ett antal andra egna varumärken, vilket bidrar till en unik och ledande marknadsposition. Genom branschledande expertis och ett nära samarbete med några av världens ledande företag inom livsmedel och nutrition utvecklar och saluför våra bolag högkvalitativa och säkra kosttillskott.

Gazella

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.