Haypp Group - Senior Rekryterare

Haypp Group - Senior Rekryterare

Vi söker en senior rekryterare! Haypp Group växer med oförminskad styrka på såväl nya som befintliga marknader, då fler och fler upptäcker fördelarna med våra tjänster. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och framgångsfaktor. Vi har blivit bortskämda med att omges av de bästa och vi ser ingen anledning till att ändra på det i framtiden heller. Vi behöver därför utöka och förstärka vårat HR-team med en stjärna som inte bara har en outstanding förmåga att hitta de talanger och kompetenser vi vill ha, utan också har rätt erfarenhet för att kunna bygga en global standard och struktur för vår rekryteringsprocess.


Ansvarsområden

  • Driva rekryteringsprocesser från avrop till anställning globalt på alla nivåer och områden, men i synnerhet mot IT och e-com
  • Agera bollplank och rådgivare till rekryterande chefer
  • Identifiera framtida nyckelkompetenser inom bolaget tillsammans med övriga HR
  • Utveckla och implementera vår globala rekryteringsprocess tillsammans med övriga HR
  • Ansvara för kvaliteten i kandidatupplevelsen
  • Skapa samarbeten med externa search- och rekryteringsbolag

Vem är du?

Vi söker dig som har en bred förståelse för hur ett e-handelsbolag i stark tillväxt fungerar. Du känner till vilka nyckelkompetenserna är och du vet också var du hittar dem alternativt vilka externa kanaler du behöver ta hjälp av. Om du dessutom är snabb, smart, strukturerad och ödmjuk med starka mänskliga och rådgivande färdigheter, så kan vi knappast önska oss nåt mer. Du har jobbat med senior rekrytering tidigare alternativt på annat sätt skaffat dig de erfarenheter och kunskaper vi efterfrågar. Du är helt obehindrad i svenska och engelska i tal och skrift.


Anställningen

Placering: Birger Jarlsgatan i Stockholm
Tillsvidare fulltid, fast lön
Start så snart som möjligt enligt överenskommelse


Infinity
är framgångsrika i rekrytering av spetskvalitet till kulturstarka bolag och vår självklara partner i denna rekrytering. För mer info om tjänsten eller urvalsprocessen, vänligen kontakta Emil Nilsson, Infinity, på Tel 070-5591192 eller Mårten Näsvall, Infinity, på mail; marten.nasvall@infinityhr.se


Välkommen med din ansökan via formuläret nedan!


Rekryteringsprocessen
21 april: Infinity intervjuer
26 april: Haypp Group första intervjuer
29 april: Haypp Group andra intervjuer
Mer info
Kontaktperson Mårten Näsvall
Telefon 0200111333
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 maj 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren


Haypp Group leder den globala transformationen från rökning till mer hälsosamma alternativ. Med vår omfattande erfarenhet av att bryta ny mark när det kommer till rökfria alternativ och av att vara en marknadsledande e-handelsaktör, tar vi nu på allvar vår vision globalt. Hos Haypp hittar du marknadens största utbud av tobaksfria nikotinportioner. Med åtta varumärken inom e-handel är Haypp Group nu representerat i hela Skandinavien, övriga Europa samt USA, där vi sammanlagt når över 500 000 konsumenter. Vi har en internationell verksamhet med huvudkontor i trevliga kontorslokaler i Stockholm city.


https://hayppgroup.com/