C/CE-Chaufför Tumba

C/CE-Chaufför Tumba

HAVI söker dig som är en driven och duktig C/CE-chaufför till vår anläggning i Tumba. Arbetstiderna kan variera mellan tidig morgon och sen kväll och möjligheter finns till 3, 4 och 5 dagars schema heltid eller deltid.

Vi levererar livsmedel till några av Sveriges starkaste restaurangkedjor. Vårt uppdrag för våra kunder ställer höga krav på både punktlighet, samarbete och kvalitet. Du är en viktig del i den kedjan då du är vårt ansikte utåt. I arbetsuppgifterna ingår förutom att att köra distributionsbil också terminalarbete och att ta hand om bilen du är tilldelad.

Din profil:

Du tycker om kundkontakt och att ta ansvar. Du håller ordning och reda på utrustning och du tycker om "snyggt & prydligt". Du tänker säkerhet och värnar om miljön. Du förstår att kvalitet är viktigt och att hamburgaren som du levererar skall ätas av en betalande gäst.

Krav för att söka är att du har:
  • C/CE-behörighet (dokumenterad erfarenhet är meriterande)
  • YKB (vidareutbildning bekostas av HAVI)
  • ADR (vidareutbildning bekostas av HAVI)
  • Digitalt färdskrivarkort
  • Truckkort (meriterande)
  • God svenska i tal och skrift (minimumkrav tydligt göra sig förstådd och förstå)
Erfarenhet från tidigare chaufförsjobb med kyl- och frys transporter är meriterande. Vi ser gärna kvinnliga sökande.

Vi erbjuder:

En anställning i ett företag med högt tempo och tillväxt, god teamkänsla och goda utvecklingsmöjligheter. Vi verkar i en internationell miljö med starka varumärken, arbetar aktivt för att skapa mångfald och en bra arbetsmiljö, jobbar alltid med en modern vagnpark från Scania, samt erbjuder goda personalförmåner. Kollektivavtal finns.

Välkommen med din ansökan:

Din ansökan med CV och personligt brev skickas till chauffortumba.se@havi.com senast 1:a augusti 2022. Urval kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta transportledare på telefon: 08-530 672 40.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.havi.com/
Sista ansökningsdag 1 aug 2022 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HAVI Sverige är en logistikleverantör med kunder som McDonald's, Espresso House, Pizza Hut, Vapiano, Subway, KFC och Jensen's Böfhus, där McDonald's är den största kunden. Som logistikpartner till våra kunder förser vi året runt över 700 restauranger med alla varor som behövs för att de skall kunna serva sina kunder. Vi är en del av HAVI-koncernen som bedriver distribution, logistik och service för bland annat McDonald´s i över 30 länder och ca 8 000 leveransställen. I Sverige omsätter verksamheten ca 2,2 mdr kronor och har ca 250 anställda. Huvudkontoret ligger tillsammans med vår distributionscentral i Tumba och vi har även distributionscentraler i Göteborg och Malmö.