Produktionschef kväll och helg till Tumba

Produktionschef kväll och helg till Tumba

HAVI söker en driven och engagerad produktionschef till vårt lager i Tumba. Avdelningen består av en Lager-chef, en stf admin chef samt två produktionschefer och 50+ lagermedarbetare. Verksamheten rullar alla dagar i veckan.

Dina ansvarsområden och arbetsuppgifter:

Tjänsten innebär att du ansvarar för kvälls och helgskift inom lagerverksamheten och säkerställer att vi håller vårt löfte till våra kunder: "Att ständigt leverera marknadens högsta kvalitet".

  • Ansvara för driften kväll och helg
  • Personalansvar för medarbetare
  • Initiera och medverka till det ständiga förbättringsarbetet Säkerställa en god fysisk och psykosocial arbetsmiljö
  • Optimera produktionsresurserna inom givna kostnadsramar
  • Ansvara för att nå överenskomna mål och nyckeltal / KPI:er för till exempel produktivitet, kvalitet och leveranssäkerhet inom ansvarsområdet

Vem är du?

Du har lägst gymnasieutbildning och sannolikt en bakgrund inom lager, är strukturerad, engagerad, har lätt för att samarbeta, yrkesmässig erfarenhet av att arbetsleda, gärna från lagerbranschen.

Du är professionell i ditt bemötande, prestigelös och har egenskaper som inspirerar och motiverar din omgivning. Du är effektiv, kvalitetsmedveten, handlingskraftig med strukturerad förmåga och har kapacitet att hantera snabba vändningar i både tanke och handling när verksamheten kräver det.

Du är trygg i din roll och har en tydlig kommunikation och god förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift. Vi ser gärna att du har LEAN-kunskap. Goda kunskaper i MS Office (Excel) samt erfarenhet av att arbeta i transport- och /eller lagersystem. God svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Vi erbjuder:

En anställning i ett företag med högt tempo och stark tillväxt, god teamkänsla och goda utvecklingsmöjligheter. Vi verkar i en internationell miljö med starka varumärken, arbetar aktivt för att skapa mångfald och en bra arbetsmiljö, samt erbjuder goda personalförmåner. Kollektivavtal finns.

Välkommen med din ansökan:

Vill du veta mer om jobbet ringer du Lagerchef Anders Harila,08- 409 529 39. Din ansökan med personligt brev och CV mailar du till: jessica.blomster@havi.com senast den 29/2-20
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta inte med din ansökan.
Märk din ansökan med "Produktionschef Tumba".
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.havi.com/
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HAVI Sverige är en logistikleverantör med kunder som
McDonald's, Espresso House, Pizza Hut, KFC, Vapiano, Subway och Jensen's Böfhus där McDonald's är den största kunden. Som logistikpartner förser vi årligen
över 700 restauranger med alla varor som behövs för att de skall kunna serva sina kunder. Vi är en del av HAVI-koncernen som bedriver distribution, logistik och service för bland annat McDonald´s i över 30 länder och ca 8 000 leveransställen. I Sverige omsätter verksamheten ca 2,3 mdr kronor och har ca 250 anställda. Huvudkontoret ligger tillsammans med vår distributionscentral i Tumba och vi har även distributionscentraler i Göteborg och Malmö.