HR-chef till HAVI i Tumba

HR-chef till HAVI i Tumba

- HR-chef med passion för att utveckla människor -

Vi söker en HR-chef Sverige som vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa. Du kommer att vara baserad på vårt svenska huvudkontor, beläget i Stockholm/Tumba.
Du är en del av ledningsgruppen, ansvarar för ca 250 anställda och rapporterar till klustrets HR-chef för Nordvästra Europa som är lokaliserad i Holland, med en streckad linje till VD för HAVI Sverige. Sverige ingår i ett kluster om Holland, Belgien, Sverige, Norge, Danmark och Finland. Arbetsplatser i Sverige är Tumba, Göteborg och Malmö.

Som vår nya HR-chef är du övergripande ansvarig för organisationens utveckling inom samtliga HR relaterade områden.
Du är medlem i ledningsgruppen och fungerar som affärspartner för övriga avdelningar i bolagetoch strävar ständigt efter en högpresterande kultur och kommer att vägleda i förändringsprocesser för att säkerställa tillväxten i företaget samt individuell utveckling för de anställda. Som en del av den globala HR-gruppen säkerställer du att mål och policys överensstämmer med den globala policyn, rutiner, processer samtidigt som vi möter den lokala kulturen och följer svensk lagstiftning.

Huvuduppgifter och ansvarsområden:
  • Säkerställa effektiviteten i HR-relaterade processer (anställning, utbildning, bedömningsunderlag, ersättning, rehabilitering osv.) genom hela organisationen.
  • Leda Employer Branding arbetet genom att initiera, utföra och vidareutveckla arbetet inom hela företaget för att locka dom rätta talangerna till HAVI.
  • Övervaka, granska och se till att interna regler, kontroller, rutiner och policyer följs för att upprätthålla sund företagsstyrning.
  • Säkra ett produktivt förhållande till intressenter som fackföreningar, leverantörer och relevanta myndigheter.
  • Ha kontroll på lagar och förordningar, ändringar av juridiska krav i anställningsförhållanden, arbetsföreskrifter och arbetsmiljökrav.
Vi erbjuder dig:
En nyckelroll i ett företag med starka tillväxtambitioner och en historia av gediget samarbete med globala och lokala varumärken. Vi lyckas genom vårt affärsfokus samt att kontinuerligt ge ett överlägset värde till våra kunders positionering på marknaden. Vi arbetar i en internationell miljö och erbjuder goda förmåner.

Vem är du:
Du har en akademisk utbildning och har gedigen arbetslivserfarenhet inom HR/organisationsutveckling. Du kan förhandla och gillar att arbeta med många kontaktytor. Du har god erfarenhet av förändringsledning, organisations och kompetensutveckling.
Som HR-chef är du lyhörd, trygg och prestigelös person med en förmåga att arbeta målinriktat ur ett verksamhetsperspektiv. Beskrivande ord är analytisk, strategisk, målinriktad, ansvarstagande, relationsbyggare, kommunikativ, självgående. Du ser dina medarbetare som verksamhetens främsta tillgång.

Välkommen med din ansökan:
Tilltalad av den här möjligheten? Skicka din ansökan och ditt CV. Har du några frågor angående rollen, kontakta Jesper Frey Morin på 08-40952950 eller Rickard Niedomysl, VD på 08-53067271. Vi läser ansökningar löpande, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 30 december.

Sökord:HR, Human Recourses, HR Management, Strategisk HR management
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, HR & Personal, Personalchef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 dec 2019 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HAVI Sverige är en logistikleverantör med kunder som McDonald's, Espresso House, Pizza Hut, KFC, Vapiano, Subway och Jensen's Böfhus där McDonald's är den största kunden. Som logistikpartner förser vi årligenöver 700 restauranger med alla varor som behövs för att de skall kunna serva sina kunder. Vi är en del av HAVI-koncernen som bedriver distribution, logistik och service för bland annat McDonald´s i över 30 länder och ca 8 000 leveransställen. I Sverige omsätter verksamheten ca 2,2 mdr kronor och har ca 250 anställda. Huvudkontoret ligger tillsammans med vår distributionscentral i Tumba och vi har även distributionscentraler i Göteborg och Malmö.