DC-Manager till HAVI i Tumba

DC-Manager till HAVI i Tumba

- Passion för logistik, lager och människor -

Vi gläds åt att våra kunder fortsatt lägger stort förtroende hos oss.
Vi stärker nu upp vår organisation ytterligare för att ta nästa steg i vår utveckling och rekryterar en DC-Manager till vår enhet i Tumba.
Du är en viktig pusselbit i vår organisation och är navet i vår operativa verksamhet.
Med din passion för att driva verksamheten framåt ansvarar du för 3 olika chefsled och ca 100 anställda. Du rapporterar till Operations Manager för HAVI Sverige.

Som vår nya DC-Manager Tumba är du övergripande ansvarig för den operativa delen av partnerskapet vi har med alla våra kunder inom ditt geografiska område. Du ansvarar för den operativa driften och säkerställer att alla uppgifter utförs enligt företagets mål, kultur, policys och instruktioner samtidigt som lagar och förordningar följs.

Huvuduppgifter och ansvarsområden:
  • Övergripande personal- budget-, resultat- och rapporteringsansvar för den operativa verksamheten på DC Tumba inom transport-, lager-, och DC administrativa funktioner.
  • Möta eller överträffa överenskomna kvalitetsnivåer gentemot kunder.
  • Tillsammans med ditt team stärka vår konkurrenskraft genom att identifiera och implementera initiativ som leder till en ökad kundnöjdhet och förbättrad lönsamhet.
  • Säkerställa rätt standard på utrustning för en hög produktivitet och attraktiv arbetsmiljö idag och imorgon.
  • Säkerställa en god fysisk och psykosocial arbetsmiljö och utan dröjsmål korrigera eller rapportera brister som uppdagas i det delegerade ansvaret för arbetsmiljön.
Vi erbjuder dig:

En nyckelroll i ett företag i stark tillväxt och en historia av nära partnerskap med några av världens starkaste varumärken. Vi lyckas ge ett överlägset värde till våra kunders positionering på marknaden genom kundfokus, vår unika affärsmodell och marknadens bästa kvalitet.
Vi arbetar i en internationell miljö och erbjuder goda förmåner.

Vem är du:
Du har en akademisk utbildning, gedigen arbetslivserfarenhet med ledande befattning från logistikföretag. Du har god erfarenhet av organisationsutveckling och effektiviseringsarbete.
Som DC-Manager och ledare är du driven, ansvarstagande och logisk med ett operativt intresse som har förmåga att arbeta målinriktat ur ett verksamhetsperspektiv. Beskrivande ord är analytisk, strategisk, målinriktad, ansvarstagande, kommunikativ, självgående. Du ser dina medarbetare som verksamhetens främsta tillgång.

Välkommen med din ansökan:
Tilltalad av den här möjligheten? Skicka din ansökan och ditt CV. Har du några frågor angående rollen, kontakta Jesper Frey Morin på 08-40952950 eller Peter Johansson, Operations Manager på 08-53067203. Vi läser ansökningar löpande, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 14 februari.

Sökord: DC-Manager, Distributionschef, Lagerchef, Transportchef, Operations Manager, Enhetschef, Logistikchef, Platschef.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.havi.com/
Sista ansökningsdag 14 feb 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HAVI Sverige är en logistikleverantör med kunder som McDonald's, Espresso House, Pizza Hut, KFC, Vapiano, Subway och Jensen's Böfhus där McDonald's är den största kunden. Som logistikpartner förser vi årligenöver 700 restauranger med alla varor som behövs för att de skall kunna serva sina kunder. Vi är en del av HAVI-koncernen som bedriver distribution, logistik och service för bland annat McDonald´s i över 30 länder och ca 8 000 leveransställen. I Sverige omsätter verksamheten ca 2,2 mdr kronor och har ca 250 anställda. Huvudkontoret ligger tillsammans med vår distributionscentral i Tumba och vi har även distributionscentraler i Göteborg och Malmö.