Vi söker nu en regionsäljare till Sveriges ledande mobilkransentreprenör!

Vi söker nu en regionsäljare till Sveriges ledande mobilkransentreprenör!

Vi söker dig som har erfarenhet av byggbranschen och/eller industrin som säljare, och gärna entreprenadmaskiner i någon form eller är maskintekniskt intresserad.

Vi tror att du är kund- och serviceorienterad och strukturerad. Som person är du också affärsmässig, relationsskapande och resultatinriktad. Rollen förutsätter att du har god administrativ vana och kan hantera olika datasystem.

Vi söker dig som har en stark vilja att driva tillväxt till en tjänst som regionansvarig fältsäljare. I tjänsten kommer du att bearbeta befintliga och potentiella kunder i regionen, samt stötta arbetsledare i deras offertarbete. Du planerarar verksamheten och arbetar självständigt med kundbesök, telefon- och offertarbete och uppföljning av affärsmöjligheter. Kunder är främst inom industri och bygg/anläggningsföretag.

Tjänsten är i region öst som innefattar Stockholm, Uppsala och Köping med omnejd. Placeringsort är någon av ovan. Du förväntas vara ute på fältet och skapa kontakter. Med ditt tekniska intresse och din affärsmässighet är det en självklarhet att du kommer trivas hos oss.

Körkort B är ett krav. Vi erbjuder bra villkor och förmånsbil.

Frågor kring tjänsten besvaras av Maria Olofsson, HR-chef, Havator AB, tel: 076-146 57 72.

Din ansökan ska innehålla ett personligt brev samt ett CV.

Ansökan gör du på vår hemsida www.havator.se Urval kommer att ske löpande så lämna in din ansökan så snart som möjligt dock senast 31 oktober 2020.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Maria Olofsson
Telefon 076-146 57 72
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://havator.se/
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Havator är en koncern som fokuserar på tunga lyft, både horisontellt och vertikalt och är verksamt i Sverige, Finland, Norge och Estland. Vår målsättning är att vara bland de främsta gällande säkerhet och effektivitet. Det här menar vi när vi säger "Think twice, lift once". Koncernens omsättning är ca. 100 MEUR, och vi är ca 500 anställda. Verksamheten utgörs främst av mobil- och larvkranar samt annan specialutrustning för tyngre hantering.