Havator söker förare till kranbil till vår depå i Norrköping

Havator söker förare till kranbil till vår depå i Norrköping

Havator AB är ett företag som fokuserar på tunga förflyttningar både vertikalt och horisontellt. Huvudverksamheten utgörs främst av mobilkranar, tungtrailers samt annan specialutrustning för tyngre hantering. Vi söker nu en förare till en kranbil med placering på vår depå i Norrköping. Arbetet innebär arbete främst inom mellersta Sverige men det kan även bli aktuellt inom övriga regioner.

Kvalifikationer
Som förare av kranbil ska du ha CE-behörighet, YKB samt krankort större än 18t/m.

I arbetets natur ligger att man som person är flexibel och kan anpassa sig efter vad arbetet kräver i olika situationer. Det kan bl a innebära att man med kort varsel får ställa om sin arbetsdag utifrån kundens önskemål.

Vi vill att du som person är självständig, ansvarstagande, strukturerad och gillar ordning och reda. Det är också viktigt att du är kund- och serviceorienterad och har lätt för att samarbeta.

Urval kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019-09-15. Vi önskar att din ansökan innehåller ett personligt brev samt ett CV där dina utbildningar och yrkeserfarenhet framgår.

Observera att depå ligger i Norrköping.

Ansökan skickas till: karl.arping@havator.com.

Frågor om tjänsterna besvaras av arbetsledare Karl Arping, tel: 070-332 66 60.

Läs mer om Havator på www.havator.com
Mer info
Kontaktperson Karl Arping
Telefon 070-332 66 60
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.havator.com
Sista ansökningsdag 26 okt 2019 (12 dagar kvar)