Teknisk Chef till Harju Elekter

Teknisk Chef till Harju Elekter

Är du en målinriktad Ingenjör med erfarenhet av kraftinstallation och kraftkonstruktion, som är motiverad för en ny utmaning?

Som Teknisk Chef hos oss är du både projektledare och konstruktör, främst i Sverige men även gällande exportprojekt. I denna varierande tjänst är du ansvarig att leda verksamheten framåt. Då vi rör oss inom ett brett spektra där snabba puckar parallellt med längre projekt är vår vardag, innebär det att du behöver agera spindeln i nätet både internt och externt. Det är du som färdigställer projekten samt planerar konstruktionsavdelningens arbete.

Dina arbetsuppgifter blir även att:
  • Agera och vara projektansvarig emot produktion och produktionsansvariga personer.
  • Vara länken i mellan våra 4 produktions anläggningar.
  • Agera projektledare för vissa projekt men även driva externa projektledare vid behov.
  • Tillsätta konstruktions resurser både internt och externt.
  • Kontinuerligt arbeta med vidareutveckling av respektive produkt.
  • Ansvara för att den produktion som utföres håller den kvalité och tekniska nivå som förväntas.
  • Hantera anbud.
  • Vara fullt insatt i alla förekommande affärsjuridiska standardavtal.
  • Hålla dig uppdaterad på våra tillverkares och underleverantörers produkter.
Vi söker främst en person i Stockholm eller i Malmö, viktigast är att få rätt person på plats. Du rapporterar direkt till VD samt platschefer. För övrigt ser vi gärna att du tidigare har varit med i något stationsprojekt, har kompetens inom mellanspänning och viss erfarenhet av anläggningskalkyler. Du har förståelse för helheten och jobbar långsiktigt.

Vi erbjuder en fin möjlighet på ett flexibelt bolag i en framtidsbransch med bra förmåner. Vi står inför ett nytt kapitel med ett nytt varumärke där Harju Elekter, SEBAB och Grytek ska bli ett och samma bolag. Vi ser fram emot att välkomna en ny kollega till vårt team.

Ansöker gör du via annonsen, intervjuer sker löpande. I denna Rekrytering samarbetar vi med Renegade Rekrytering. Vid frågor kontakta Moa Ekerhed på 0709 955 668 alternativt moa@renegaderekrytering.se.

Harju Elekter Group är en av de största tillverkarna av utrustning inom elkraft och eldistribution i Östersjöområdet. Harju Elekter är noterade på Nasdaq Tallinn och har huvudkontor i Keila, Estland. Koncernen har varit verksam på den svenska marknaden sedan 2010 och har levererat substationer och automationslösningar till svensk industri. Med förvärvet av SEBAB och Grytek i slutet av 2017 har gruppen totalt nio helägda dotterbolag och verksamhet i Estland, Finland, Litauen och Sverige. Totalt 800 anställda varav 60 i Sverige. Harju Elekter Sverige har huvudkontor i Malmö, regionkontor i Stockholm, Borlänge, Finspång samt säljkontor i Västerås och Borås.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av RENEGADE REKRYTERING
Sista ansökningsdag 3 mars 2020 (13 dagar kvar)