Säljande konsultchef till växande bolag inom it-konsultbranschen

Säljande konsultchef till växande bolag inom it-konsultbranschen

Om företaget

Tavana IT är ett nytänkande och spännande konsultbolag som har varit verksamma inom IT-branschen sedan 2013. Tavana är med och levererar en bred bas av förstklassiga tjänster och konsulter till våra kunder runt om i Sverige. Verksamhet har sin grund i nöjda medarbetare och tjänsterna präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Tillsammans med sina medarbetare så levererar Tavana IT en bättre IT-upplevelse till sina kunders verksamheter i över 73 länder med deras 360 000 medarbetare.

Tavana IT grundades 2013 och har haft en fin resa ändå från start. Bolaget omsätter 2019 32 miljoner och har siktet längre fram än så - och där kommer du in!

Om dig:

Vi söker just nu efter dig med minst 2 års erfarenhet av försäljning, gärna med förståelse för it-konsultbranschen. Vidare tror vi att du som söker är självgående och har ett högt driv. Du vet varför du vill jobba med försäljning och hur du gör det på bästa sätt. Du är entreprenöriellt lagd vilket i detta sammanhang innebär att du är en person som ser möjligheter runtomkring dig och agerar på dessa. Ser du tillexempel en spännande kund på väg till jobbet - varför inte ta reda på vem som är rätt kontaktperson för dig och sen ringa denna direkt när du sitter på din plats?

Arbetsuppgifter

Du kommer initialt att bearbeta nya kunder men det kan också förekomma befintliga kunder. Du äger hela försäljningsprocessen från att boka mötet, genomföra och följa upp. Vidare äger du också ansvar för att skriva avtal och för att vårda dina kundrelationer över tid.

I takt med att du bygger upp din konsultgrupp tillkommer även personalansvar för de profiler du har på uppdrag hos dina kunder.

Skallkrav
  • Relevant utbildning
  • Förståelse för it-konsultbranschen och tillhörande begrepp
  • Erfarenhet av att själva äga och driva din egen säljprocess
  • Minst 2 års erfarenhet av b2b-försäljning
Meriterande:
  • Erfarenhet av liknande roll i samma bransch
  • Stort kontaktnät inom it-konsultbranschen
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Happy Boss är specialister på effektivisering och skräddarsyr helhetslösningar för företag och hjälper dem att hitta den bästa lösningen inom allt de kan behöva, såsom IT, bemanning, telefonilösningar, konferensteknik med mycket mera. Vi värdesätter enkelhet i alla led och ser oss själva som en rekryteringspartner att lita på. Vi jobbar med rekrytering, bemanning och headhunting inom de flesta branscher. Vi håller vad vi lovar och kommer finnas vid våra kunders sida från start till mål.

Besök oss på www.happyboss.se/rekrytering