Fullstack utvecklare .NET

Fullstack utvecklare .NET

Är du fullstack utvecklare och vill arbeta i ett härligt drivande företag, i en dynamisk miljö med goda utvecklingsmöjligheter? Då har vi tjänsten för dig!

Om jobbet

Som fullstack utvecklare kommer du att jobba i en bred roll med varierande ansvarsområden. Du kommer att jobba både med desktop-klient, web och backend. Som utvecklare deltar du i hela utvecklingsprocessen, från diskussioner med personer från verksamheten till användare av systemen.

Vem är du?

Vi söker dig som är fullstackutvecklare och har arbetat minst 5 år med systemutveckling. Du trivs att arbeta i team och vill vara med i hela utvecklingskedjan från idé till leverans. Har du tidigare jobbet som konsult med flera olika branscher under bältet är det starkt meriterande

Vi söker dig med erfarenhet av:
  • .NET-plattformen (C#)
  • ASP.NET MVC ASP.NET WebAPI .NET Core WCF WPF Javascript MS SQL
  • Gärna ha erfarenhet av TFS Devops GIT Säkerhet
Du som person är positiv, flexibel, ansvarstagande och kommunikativ samt har ett stort eget driv. Du är ödmjuk och fäster stort värde vid att vara en del av teamet. Du ska ha viljan samt fallenhet att arbeta med såväl ny- och vidareutveckling som förvaltning. Du har en proaktiv syn på ditt arbete och är kvalitetsmedveten.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Back-end utvecklare, Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 apr 2021 (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Den här texten kan vara en kortfattad företagsbeskrivning. Texten ska vara en så kallad "boilerplate" beskrivning av er verksamhet, tjänster eller produkter som ni erbjuder och målgruppen ni riktar in er på. Den här texten ska vara primärt vara beskrivande, inte säljande.