Franchisetagare och konsult hos Adviser Partner

Franchisetagare och konsult hos Adviser Partner

Adviser Partner har knäckt koden för exakt hur företag ska gå till väga för att öka sin försäljning och vill nu hjälpa fler kunder!

För att hjälpa fler behöver de vara fler. Vi söker därför landets bästa säljare och försäljningschefer som vill bli franchisetagare hos Adviser Partner. Utöver att vara högpresterare på området försäljning behöver du dessutom vara villig att utmana dig själv och ta nästa steg i din karriär, att bli egenföretagare!

Du har följande erfarenheter:
  • Är eller har varit Försäljningschef eller VD.
  • Kan påvisa toppresultat inom försäljning och/eller försäljningsledning.
  • Vill jobba åt dig själv.
  • Motiveras av att få andra att prestera bättre.
  • Gillar kombinationen av att ha kul, vara fri, hjälpa företag att expandera och driva eget bolag med mycket god lönsamhet.
Det är svårt att hitta något som är mer motiverande än att se hur dina kunder som du har konsulterat, med din hjälp får kraften att ta sin försäljning och säljavdelning till en ny högre nivå. Som konsult hos Adviser Partner är du en stjärna ute hos kunderna och de absolut flesta av dina arbetsdagar avslutas med att grupperna du tränat applåderar åt dig och tackar för vad du gett dem. Sjukt kul, men ännu mer motiverande är att veta att du hjälpt dem med verktyg som gör att de säljer mer redan nästa dag. Kanske världens bästa jobb?

På Adviser Partner handlar allt om att hjälpa andra att skapa bättre resultat. Som konsult hos Adviser Partner jobbar du hela tiden med att utveckla dig själv och din förmåga att göra andra bättre. Oavsett hur bra du är idag kommer du när du börjar titta in i Adviser Partners material förstå att det finns mer, mycket mer att lära sig inom försäljning, försäljningsledning och strategi, men framför allt inom hur du hjälper andra att öka försäljningen

Skalkrav

-Du måste vara villig att starta ditt eget AB företag.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 juni 2021 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Happy Boss är specialister på effektivisering och skräddarsyr helhetslösningar för företag och hjälper dem att hitta den bästa lösningen inom allt de kan behöva, såsom IT, bemanning, telefonilösningar, konferensteknik med mycket mera. Vi värdesätter enkelhet i alla led och ser oss själva som en rekryteringspartner att lita på. Vi jobbar med rekrytering, bemanning och headhunting inom de flesta branscher. Vi håller vad vi lovar och kommer finnas vid våra kunders sida från start till mål.

Besök oss på www.happyboss.se/rekrytering