Key Account Manager

Key Account Manager

Om företaget:
Mediaformat är en oberoende helhetsleverantör av fysiska brandingkoncept. Mediaformat hjälper butikskedjor inom dagligvaruhandel och retail med fysiska brandingtjänster som visuell identitet, skyltar och montage, facility branding och place branding. Byggbranschen och fastighetsbolag är två ytterligare områden där man har mångårig erfarenhet. Mediaformat grundades 2010 och omsatte år 2020 50 MSEK.

Idag är man 33 anställda men har stora tillväxtplaner. Bolaget är mycket välmående och siktar på att dubbla sin omsättning kommande 3 år. Den resan har du nu en möjlighet att bli en del av.

Bolaget har utsetts till gasell av dagens industri 4 år i rad, är mästargasell och ett av veckans affärers utsedda superföretag. Mediaformat innehar AAA-rating och är anslutna till kollektivavtal. Mediaformat erbjuder förutom utveckling också att varje individ blir sedd. På mediaformat är alla lika viktiga för företagets framgång.
Företaget har en stark, varm och tydlig företagskultur - den märks verkligen när man går in igenom dörren. Varje fredag präglas av att hela kontoret luktar som en biosalong eftersom popcornmaskinen då går rykande varm vilket uppskattas av hela kontoret (och grannarna).

Om dig
Vi söker efter dig som är en vass säljare men som också ser att laget har stor betydelse för din framgång. Vi tror vidare att du är anpassningsbar, självgående och kommunikativ. Vi önskar också att du har ett högt driv samt en stark vilja att göra affärer.

Arbetsuppgifter:
Du kommer primärt att bearbeta nya kunder men det kan förekomma befintliga kunder. Du arbetar mot individuell budget men också mot en gemensam budget för hela säljteamet.

Du kommer att arbeta nationellt men har din bas och ditt kontor i Stockholm. Resor kan förekomma i undantagsfall. Har du också erfarenhet av offentliga upphandlingar är detta ett plus då många kunder verkar inom denna sektor.

Skallkrav:
Relevant utbildning
Minst 2 års arbetslivserfarenhet av digital signage.
Minst 2 års erfarenhet av försäljning

Meriterande
Erfarenhet av offentligaupphandlingar Erfarenhet från fastighetsbranschen Erfarenhet av att jobba mot kommun och landsting

Övrigt
Vi kommer i denna process att träffa kandidater löpande, och tycker du att ovan låter som något för dig ser vi gärna att vi får din ansökan omgående.

Ansökan eller frågor kring rollen eller processen kan riktas till rekrytering@happyboss.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 jan 2021 (6 dagar kvar)