Happident Stockholm/Uppsala söker en Regionchef!

Happident Stockholm/Uppsala söker en Regionchef!

Arbetsbeskrivning
Som regionchef har du övergripande ansvar för verksamheten, medarbetarna och det ekonomiska resultatet för regionens kliniker. I din roll förväntas du som regionchef ta det fulla ansvaret för att säkerställa en korrekt implementering av framtagna strategier samt för att det finns kvalitativa och finansiella mål för klinikerna i din region. Tillsammans med en klinikansvarig på varje klinik arbetar du aktivt för att säkerställa den dagliga driften av verksamheten.

Som regionchef rapporterar du direkt till VD, ansvarar för att den operativa verksamheten och verkar för en kvalitativ tandvård. Du arbetar för att stärka varumärket för både kollegor och patienter, samt följer befintliga lagar och regler. I rollen ingår även att identifiera strategiska förvärv av kliniker och patienter, samt medverka vid integrering av dessa i Happidents befintliga tandvårdskliniker och verksamhet.

Vem är du?
För att du ska lyckas som regionchef hos oss måste du trivas med att arbeta i en föränderlig organisation, vara ödmjuk för vad det innebär att leda en grupp i förändring och vara modig i ditt ledarskap. Det krävs att du är mål- och resultatinriktad och besitter ett naturligt affärstänk. Du har förmågan att omvandla mål till handling och resultat och bidrar också med nya idéer och perspektiv vid behov. Du är trygg med att fatta beslut och agera utifrån dessa och förstår vikten av ett verksamhetsnära ledarskap. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från branschen eller från en liknande kedjeorganisation. Vi förutsätter att du har chefserfarenhet och är du dessutom legitimerad tandläkare är det en stor bonus. Med fast och trygg hand leder du verksamhet och medarbetarna mot Happidents visioner och mål.

Vad kan vi erbjuda dig?
Genom att erbjuda våra patienter kompetenta och engagerade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor vill vi höja kvaliteten och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård.

Vi erbjuder en av marknadens bästa pensionlösningar, hos oss får du dessutom "Happiday" vilket innebär att du kan ta extra dagar ledigt för de viktigaste dagarna i ditt liv, vi arbetar med individuellt anpassad lönesättning. Vi månar om våra anställda och erbjuder därför ett mycket generöst friskvårdsbidrag. Hos oss får du möjlighet att utvecklas både yrkesmässigt och privat!

Praktisk information
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Stockholm/Uppsala

Kontaktperson
Sara Awak
Head of HR & Talent Acquisition
Sara.awak@happident.se

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, VD & Koncernchef, Hälsa & Sjukvård, Tandvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 mars 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Happident arbetar för en ny, revolutionerande tandvårdsupplevelse. En miljö långt bort ifrån klinikdoft, hårda stolar och kala väntrum, Vi jobbar för att ha Sveriges mest framstående tandvårdspersonal i kombination med den senaste teknologin. Helt enkelt en miljö där patienter erbjuds en kundupplevelse i världsklass.

Om Happident
Happident är den tredje största privata tandvårdskedjan i Sverige med 15 kliniker i alla Sveriges storstäder. Vi är på en utvecklingsresa tillsammans och har målsättningen att inom de närmaste åren både utveckla och expandera verksamheten. Happidents grundare och ägare är tandläkare med många års erfarenhet av att bedriva kvalitativ och heltäckande tandvård i Sverige och internationellt. Från den 1 februari 2021 tillträder en extern vd för att ytterligare stärka verksamheten och marknadspositionen för Happident. Kliniskt fokus genomsyrar hela vår verksamhet och vi har ambitionen att bygga den bästa arbetsplatsen för våra anställda. Genom vår unika "klustermodell" kan vi tillgodose alla våra patienters behov samtidigt som vi skapar unika karriärmöjligheter för alla våra medarbetare.