Ekonom/Supportmedarbetare till Hantverksdata

Ekonom/Supportmedarbetare till Hantverksdata

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Backoffice/Supportmedarbetare kommer du ingå i ett team på 14 personer och arbeta som systemstöd till företagets befintliga kunder. Du kommer behandla ca 10-12 ärenden per dag och samtliga ärenden handlar om ekonomi och systemfrågor, vissa ärenden är av enklare slag och en del ärenden är mer komplexa, vilket innebär att du även kan få samarbeta med andra i organisationen för att lösa kundens behov.

Din profil

För att lyckas och trivas i rollen som Ekonom/Supportmedarbetare hos Hantverksdata bör du ha en stor förståelse för hela det ekonomiska flödet. Vi ser gärna att du arbetat några år som redovisningsekonom och har ett stort intresse för teknik och system. Vidare är du lösningsfokuserad, strukturerad, noggrann och gillar att ge service i världsklass, både internt och externt. Meriterande med kunskaper i projektredovisning och affärssystemet Entré men inget krav.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012

SÖKORD: Redovisning, Support, Backoffice, Ekonom
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 sept (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hantverksdata är marknadsledande inom moduluppbyggda system för el-, VVS- måleri- och glasbranschen. Dessutom expanderar de kraftigt inom övriga service- och entreprenadbranscher som larm, golv, plåt & vent, kyla, hiss och bygg. Sammanlagt har Hantverksdata ca 4 000 kundföretag och ca 35 000 användare inom de olika branscherna. Hantverksdata har bolag i Sverige, Finland, Norge och Danmark och har totalt ca 80 anställda och över 40 års erfarenhet av entreprenad- och servicebranscherna! Läs gärna mer på Hantverksdata.se/Om-oss.